נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח היום (חמישי) את קבוצת פלפלה בני כפר קאסם לאחר זכייתה בגביע אירופה לאלופות בכדורגל חופים. עוד נכחו במפגש ראש עיירית כפר קאסם, עאדל באדיר, נציגי ההתאחדות לכדורגל, הנהלת הקבוצה והשחקנים.
תחילה, נשיא המדינה פנה אל הקבוצה ושאר המשתתפים ואמר: "ישראל היא מדינה עם חופים- אנחנו יכולים להיות מעצמה עולמית בענף זה. כשהבשורה יוצאת מכפר קאסם, זו בשורה כפולה ומכופלת הבאתם הרבה כבוד וגאווה למדינה ולחברה הישראלית עם כל הגיוון היפייפה שלה. אני מאוד מתרגש לארח אתכם כאן ולהוציא מפה בשורה לכל עם ישראל לחיזוק ענף כדורגל החופים ולומר לקבוצת כפר קאסם- אתם במו ידכם עשיתם את זה! בניתם את זה בנדבך אחר נדבך, והגעתם לתוצאה מדהימה- להיות אלופי אירופה בענף ספורט, אין הרבה קבוצות שעושות את זה ולא כל יום אני פוגש בבית הנשיא אלופי אירופה. זה כבוד ובשורה לכל האזור, ואני מברך אתכם. עלו והצליחו."
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
מאמן הקבוצה, מאמון עמאר וקפטן הקבוצה עמאר יתים, הביעו בפני הנשיא את גאוותם בשחקני הקבוצה שהגיעו להישג מרשים מאין כמוהו. מאמון ציין כי הם בזירה הבינלאומית כבר 10 שנים, ואמר: "עלינו בסולם דרגה דרגה. אף אחד באירופה לא האמין שנעשה את זה, אבל עשינו את זה בגדול. אנחנו עובדים מאוד קשה השחקנים מתאמנים ארבע, חמש ושש פעמים בשבוע במתכונת של אליפות אירופה." קפטן הקבוצה הודה לנשיא על האירוח ואמר: "בשמי ובשם כל הקבוצה אנחנו מודים לך מאוד! בתור השחקן הוותיק ביותר בקבוצה והקפטן הכי צעיר בכדורגל חופים- כיף לשחק עם שחקנים כאלו, זו גאווה!"
הנהלת הקבוצה העלתה בפני הנשיא את חשיבות הקמת ליגה לאומית בישראל בשותפות עם ההתאחדות לכדורגל והנשיא בירך אותם על יוזמה זו.
ראש עיריית כפר קאסם בירך גם הוא את הקבוצה ואמר: "כל הקבוצה הזאת, הקפטן וכל השחקנים, כל הגדולים האלה הביאו כבוד גדול מאוד, לא רק לכפר קאסם ולחברה הערבית אלא למדינת ישראל- שזכו באליפות. באמת הביאו לנו כבוד הצעירים האלה, נכון שחלק מהם כבר מבוגרים. צריך רצון גדול ובאמת היוזמה שלך אדוני הנשיא- שהזמנת אותם, זוהי חשיפה לא רק לקבוצה אלא לכדורגל חופים, ולמינוף הענף הזה. כדורגל חופים- זה כדורגל קשה המצריך מיומנות. האמירה שלך, גם הברכות וגם הזמנתך- זהו חלון ההזדמנויות למנף את כדורגל החופים."


