מכבי חיפה סיכמה עם איתמר ניצן על מעברו ממכבי נתניה והצפי הוא שהעסקה תיסגר סופית ותיחתם בימים הקרובים, לאור העובדה שבמקביל מכבי נתניה סיכמה עם רז כרמי על הארכת חוזהו במועדון בשנתיים נוספות.
ניצן כבר הספיק להיפרד מהיהלומים בפוסט שפרסם: "אמנם תקופה קצרה ביחד, אבל נהנתי ממנה בכל שנייה, על המגרש ומחוצה לו. תודה על הזכות להיות חלק מכם".
לאור הסיכומים של שני השוערים, הירוקים הצליחו לשים את ידם על שוער בכיר נוסף שמצטרף לסגל וייאבק על מקומו בהרכב עם שריף כיוף, ואילו היהלומים הבטיחו שבסגל שלהם לשנים הבאות יהיו שני השוערים המבטיחים רז כרמי ותומר צרפתי הצעיר שיתחרו ביניהם על אפודת השוער הראשון.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
בנתניה הבהירו מהרגע הראשון שלא יעמדו בדרכו של ניצן, גם כדי לחסוך את שכרו השנתי שעומד על כ-1.2 מיליון שקלים וגם מתוך אמונה ומחשבה שאפשר לצאת לדרך העונה עם רז כרמי ותומר צרפתי שהוכיח את עצמו בנבחרת ישראל עד גיל 20 במונדיאליטו. עם זאת, בנתניה לא רצו לשחרר את ניצן עד אשר כרמי יסכם על חוזה חדש.
כאמור, במכבי חיפה תכננו שכיוף ישמש כשוער השני העונה ולכן שחררו את רועי משפתי, כשהמטרה הייתה להחתים את ג'וש כהן לעונה אחרונה בקבוצה ובמהלכה להריץ את כיוף כדי שיצבור ניסיון, אלא שהנסיבות השתנו וכעת ניצן יצטרף לקבוצה ויתחרה עם כיוף על המקום בין הקורות.


