אחרי שהיה נדמה אתמול (רביעי) שהמגן הארגנטינאי פדריקו ורה הולך ומתרחק ממכבי תל אביב, עלה הלילה דיווח נוסף בארגנטינה שפיו הצהובים לא מוותרים על העסקה. בניסיון אחרון להגיע לסיכום על מעברו, בכוונת הצהובים להגיש הצעה על 100 אחוז מכרטיס השחקן שלו. "מכבי תל אביב תיתן את כל מה שיש לה", נכתב בדיווח. חוזהו של מגן אוניון מסתיים בדצמבר השנה, כך שאוניון מנסה למקסם מבחינתה את התמורה שתקבל עבורו.
המגעים החלו לפני כשבוע, כאשר תחילה ניסתה מכבי תל אביב לצרף את המגן בהשאלה, אולם אוניון סירבה. לאחר מכן, על פי הדיווחים, הגישו הצהובים מספר הצעות נוספות, בין השאר לרכישת 50 אחוז מהכרטיס עם אופצייה עתידית ל-50 אחוז הנוספים, אולם עד כה כל ניסיונותיהם נתקלו בסירוב.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
בקיץ שיחררה מכבי תל אביב את המגן הפורטוגלי אנדרה ז'ראלדש וגם מאור קנדיל סיים את חוזהו ועבר למכבי חיפה, כך שהצהובים מחפשים מגן ימני זר בנוסף לגיא מזרחי שחוזר מהשאלה ומתוכנן להיות חלק מהסגל מהעונה.


