ליאור רפאלוב על סף חזרה למכבי חיפה. היום (רביעי) הקשר בן ה-37 ומשפחתו נחתו בישראל, לקראת הבדיקות הרפואיות שהוא צפוי לעבור מחר ובסיומן ישלים את חזרתו למועדון נעוריו אחרי 12 שנה בכדורגל הבלגי. כזכור, רפאלוב יצא ממכבי חיפה לקלאב ברוז' ב-2011 ומאז זכה בכל תואר אפשרי עם ברוז', אנטוורפן ואנדרלכט שבשורותיה סיים חוזה וכעת בחר לשוב לישראל.
"כיף להיות פה, נורא מתרגש לחזור לארץ. יש כמה דברים שצריך לעשות, בדיקות רפואיות וכו', בעזרת השם מחר הכל יסתדר. מתרגש מאוד לפגוש את כולם. ממש לא היה לי קל להחליט לחזור לארץ, אבל יהיה טוב", אמר רפאלוב אחרי שנחת.
מעבר להחזרתו של רפאלוב, מכבי חיפה רוצה להתחזק בשחקן ישראלי נוסף באגף, ואחרי התלבטות ארוכה החליטו במועדון לפתוח במגעים עם שחקן הפועל ירושלים בשנתיים וחצי האחרונות, גיא בדש, במטרה לצרפו.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
רפאלוב חוזר למכבי חיפה בהחלטת המנהל המקצועי גל אלברמן והצוות החדש בראשות מסאי דגו לאור ניסיונו הרב, שעבורם חשוב לא פחות מהיותו שחקן איכותי וסמל במועדון. הקשר גדל במכבי חיפה ועלה לקבוצה הבוגרת בשנת 2004. הוא זכה בשלוש אליפויות עד שנמכר לקלאב ברוז' עבור 2.5 מיליון יורו בקיץ 2011 ואיתה זכה בשתי אליפויות ובגביע. ב-2018 עבר לאנטוורפן ואחרי שגם איתה זכה בגביע בעונת 2019/20, בינואר 2021 הוענק לו פרס שחקן העונה בבלגיה. בשנתיים האחרונות שיחק באנדרלכט וכבש במדיה 25 שערים ובישל עוד 12 בכל המסגרות.
לרפאלוב 116 שערים כליגיונר ב-12 שנים בבלגיה לצד 94 בישולים בכל המסגרות. במדי הנבחרת כבש שישה שערים ב-40 משחקים, אך בשנים האחרונות לא נכלל בסגל למרות היותו אחד הכדורגלנים הישראלים הבכירים.