מאור קנדיל חתם הבוקר (רביעי) לשנתיים במכבי חיפה. המגן הימני (29) שעזב את מכבי תל אביב, יעבה את ההגנה של האלופה וישמש כמחליפו של דניאל סונדגרן, המגן הימני הבכיר בסגל.
לאחר החתימה אמר קנדיל לאתר הרשמי: "שמח ומתרגש להצטרף למכבי חיפה, מועדון גדול עם מסורת, המתמודד על כל התארים. עם לא מעט שחקנים בסגל הנוכחי, כבר שיתפתי פעולה בעבר, דבר שיעזור לי בהתאקלמות המהירה. לשחק בסמי עופר זו חוויה עבור כל שחקן, לבטח כשאתה שחקן מכבי חיפה ואני מצפה לכך. אעשה הכל לעזור לקבוצה באתגרים שלפנינו".
המנהל המקצועי של מכבי חיפה גל אלברמן, הוסיף: "שמחים להודיע על הצטרפותו של מאור קנדיל לשורות הקבוצה. מאור יוסיף איכות לסגל הקבוצה, ניסיון רב ויהיה תוספת כוח גם בחדר ההלבשה. אנו רוצים לאחל למאור בהצלחה, התאקלמות מהירה בירוק והמון רגעי אושר במדים הירוקים".
שחקן נוסף שצפוי לחתום במכבי חיפה בימים הקרובים הוא ליאור רפאלוב. הקשר הוותיק ינחת במהלך היום בישראל כדי להשלים בדיקות רפואיות ולחתום על החוזה, שיחזיר אותו לישראל אחרי שנים ארוכות בבלגיה.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
את ההופעה הראשונה שלו בבוגרים קנדיל ערך בגיל 17, דווקא במדי בית"ר שמשון תל אביב, בגביע הטוטו של הליגה הלאומית באוקטובר 2010. לאחר מכן עבר לקבוצת הנוער של בני יהודה וב-2013 הושאל למכבי יפו מליגה א', לעונת בוגרים מלאה ראשונה.
את עונת 2014/15 העביר כמושאל בהפועל ניר רמת השרון מהליגה הלאומית ואחריה חזר לבני יהודה ושיחק במדיה עד 2018. אחרי שסיים את דרכו במדים הזהובים, קנדיל חתם במכבי תל אביב ובה שיחק עד תום העונה החולפת.
הוא זכה בשתי אליפויות עם מכבי תל אביב ובשני גביעים - אחד עם בני יהודה והשני עם הצהובים. הוא צבר 121 הופעות בליגת העל ורשם שלוש הופעות במדי נבחרת ישראל.


