הפועל באר שבע והכוכב האדום בלגרד על סף סיכום המעבר של עומרי גלזר, כשהמועמד המוביל להחליף את השוער הוא אופיר מרציאנו. ביומיים האחרונים נרשמה התקדמות במגעים בין שני המועדונים על המעבר של שוער הנבחרת לקבוצה החדשה של ברק בכר, אבל הפועל באר שבע ביקשה לקחת עוד זמן כדי לסגור בעצמה מול שוער שיחליף את גלזר.
מבין כל המועמדים הישראלים, מרציאנו בעדיפות הראשונה והוא אמור לתפוס את המקום בין הקורות בעונה הבאה בבירת הנגב, אם יקבל החלטה שהוא חוזר סופית לישראל מהמסע שלו באירופה. הוא סיים את חוזהו בפיינורד, אך מחזיק בהצעה לחתום לעוד עונה. אפשרות נוספת היא להביא שוער זר, אך כרגע שתי האופציות שהוצעו לקבוצה מאוד יקרות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מרציאנו בן ה-33, שגדל ושיחק בארץ רק במ.ס. אשדוד, עזב את הכדורגל הישראלי ב-2015 לטובת קדנציה קצרה במוסקרון הבלגית ואחריה חמש עונות מוצלחות כשוער הראשון של היברניאן הסקוטית. ב-2021 חתם בפיינורד ובעונה הראשונה רשם 20 הופעות בכל המסגרות, אך באחרונה כלל לא שותף כאשר קבוצתו דהרה לזכייה באליפות וגם הגיעה לרבע גמר הליגה האירופית. בנבחרת ישראל יש למרציאנו 40 הופעות, אם כי בשנה האחרונה לא נכלל בסגל.