ליאור רפאלוב סיכם את מרבית תנאיו במכבי חיפה והוא צפוי לנחות בארץ לקראת חתימה במועדון. רפאלוב ניהל בשבוע האחרון מו"מ אינטנסיבי כדי לסגור על חזרתו למועדון. הוא צפוי לחתום על חוזה לעונה אחת שיתחדש אוטומטית אם יעמוד במכסת משחקים. במכבי חיפה בטוחים לגביו אחרי שעקבו אחריו בעונה החולפת בבלגיה שם רשם כ-2,300 דקות משחק בכל המסגרות.
רפאלוב התרשם מאוד ממה שקורה במשחקים של מכבי חיפה באצטדיון סמי עופר וזה מאוד משך אותו לעשות את הקאמבק המדובר. הוא צפוי לחזור למועדון נעוריו אחרי 12 שנים נהדרות בבלגיה, בקבוצות מובילות.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
רפאלוב בן ה-37 עלה לקבוצה הבוגרת של מכבי חיפה ב-2004 וזכה איתה בשלוש אליפויות, כאשר ב-2010/11 גם נבחר לשחקן העונה ואז נמכר לקלאב ברוז' תמורת 2.5 מיליון יורו. עם ברוז' הוא זכה בשתי אליפויות וגביע אחד, כבש שערים רבים גם באירופה ונבחר לשחקן השנה בבלגיה, כשבהמשך עבר לאנטוורפן, עמה זכה בגביע ב-2020. בשנתיים האחרונות שיחק באנדרלכט וכבש במדיה 25 שערים ובישל עוד 12 בכל המסגרות.
סך הכול יש לרפאלוב 116 שערים כליגיונר ולצדם עוד 94 בישולים בכל המסגרות. במדי נבחרת ישראל כבש שישה שערים ב-40 משחקים.


