מכבי בני ריינה ממשיכה לבצע שינויים בסגל לקראת עונת המשחקים 2023/24 והיום (שישי) הודיעה על צירופו של טארק בושנאק. הבלם בן ה-24, שחתם לעונה אחת באמצעות סוכנו שי אבני, מגיע מהפועל חדרה אחרי ששיחק לפני כן במכבי אחי נצרת מהליגה הלאומית.
בעונת הבכורה שלו בליגת העל, רשם בושנאק 16 הופעות במדי הפועל חדרה, מתוכן 13 בהרכב. הוא הורחק פעם אחת בהפסד 3:1 לבני סכנין באמצע פברואר.
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
בושנאק מצטרף לשוערים גד עמוס ועומר נחפאווי והקשר רועי שוקרני שהגיעו לחזק את הסגל של שרון מימר. ריינה גם מימשה את האופציה על מלך שעריה מארק קוסטה והחתימה לעונה נוספת את הבלם סמביניה.
