הפועל חדרה יצאה היום (חמישי) לעידן חדש. אחרי שקיבלו זכויות ניהול המועדון מהעירייה, הבעלים החדשים יוסי מאור ויקיר שוורץ הציגו בפני ראש העיר ניר בן חיים את התכניות הניהוליות שלהם בצד המקצועי והכלכלי כדי לבנות יסודות חזקים לקבוצה שנים קדימה. הם הציגו תוכנית הבראה לצמצום החובות, הציגו את חזונם בנוגע לפיתוח מחלקת הנוער, שתכלול שינויים דרמטיים בהתנהלות המחלקה ומינוי אנשי מקצוע עם ניסיון עשיר בתחום.
מאור ושוורץ, שכבר עובדים כחודש מאחורי הקלעים בצוותא עם אנשי הקבוצה ועם המאמן ניסו אביטן על הכנת העונה הקרובה, הבטיחו להעמיד העונה תקציב ראוי על מנת לבנות קבוצה טובה שתנסה להימנע מקרבות תחתית כפי שהיה בעונה האחרונה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
יקיר שוורץ: "זה רגע מרגש מאוד עבורי. כבוד עצום להוביל את הקבוצה שנקראת על שם אבא שלי ושהיא חלק ממני למעלה מארבעה עשורים. יוסי ואני מגיעים עם תוכנית לבנות בהפועל חדרה תשתית מקצועית וניהולית בריאה לעוד המון שנים קדימה. אני מודה לראש העיר על התמיכה, הנכונות והרוח הגבית לקדם את המועדון ועכשיו זה הזמן שלנו לעבוד. אני קורא לכל האוהדים להתאחד סביב הקבוצה ולעזור לנו לבנות יחד קבוצה ומועדון שכולנו חולמים עליו".
בן חיים איחל להם בהצלחה ואמר: "הפועל חדרה מספקת גאווה גדולה לעיר חדרה. אני מברך על המהלך לבנות בסיס חזק לקבוצה, הן ברמה הניהולית והן בצד המקצועי תוך דגש על בניית מחלקת הנוער למען ילדי חדרה. עיריית חדרה בונה תשתיות ספורט ברמה הגבוהה ביותר בהשקעה של עשרות מיליונים בכל העיר. בקרוב מאוד נחנוך מתחם האימונים החדש מהיפים והמפוארים בישראל שישרת את קבוצות הכדורגל בעיר".


