המעבר של עומר אצילי לאל עין מתקרב ונראה כי במכבי חיפה מתחילים להשלים עם המכירה שתכניס לקופת המועדון כ-2 מיליון יורו. בחיפה היו רוצים לראות את אצילי נשאר, אך אם וכאשר ייחתם חוזה עם האמירתים, מדובר בהצעה כלכלית שאין לירוקים יכולת להתחרות איתה. עדיין, כל עוד לא נחתם ההסכם בין אצילי לאמירתים, במועדון משאירים פתח קטן להישארותו, אך ריאלית מבינים כי הסיכויים לכך נמוכים.
אם הכל ייסגר בימים הקרובים, אצילי ימריא לאמירות בסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא לחתימה רשמית.
עוד במכבי חיפה
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה
בנוגע למוחמד אבו פאני, השיחות בין מכבי חיפה לפרנצווארוש נמשכות, כאשר בשלב זה אין עדיין הסכמות בנוגע לסכום ההעברה. ההונגרים מאמינים כי העסקה תיסגר עד לשבוע הבא.