בהפועל באר שבע מעריכים שהלדר לופס ימשיך בקבוצה בעונה הבאה. המגן השמאלי שומר על קשר עם הקבוצה מאז סיום העונה ועל אף שעזב ללא חוזה, כשהוא בהרגשה שהוא רוצה להיות ליד משפחתו בפורטוגל, במועדון מבירת הנגב מעריכים שהוא יחזור ויחתום לעונה נוספת. המאמן אליניב ברדה מצוי בקשר קרוב עם לופס ועל אף שהגעה לכאן כרוכה בעוד עונה שהוא לא חי עם אשתו וילדיו, קיימת אופטימיות בקבוצה שהוא יסכים להמשיך.
בתוך כך, בקבוצה עוד מצפים להשלמת הבדיקות הרפואיות של אלון תורג'מן בטרם יחתום על החוזה לשנתיים במועדון. אף שתורג'מן כבש רק שלושה שערים בחצי העונה האחרונה בהפועל חיפה, מאמינים בהפועל באר שבע שהוא עומד לתת עונה טובה ולעשות קאמבק לצמרת החלוצים בארץ. תורג'מן למעשה מחליף את איתי שכטר ומצטרף אל פטריק קלימלה ותומר חמד במצבת החלוצים של הקבוצה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 196
20:00

אודנסה

ברונדבי
לאודנסה אחת ההגנות החלשות ביותר בליגה הדנית, אבל לשתי הקבוצות התקפות סולידיות מאוד. אפשר לראות כאן לא מעט שערים הערב
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 246
20:10

מאלמו

האמרבי
מדובר בשתי קבוצות התקפיות אבל במרבית משחקי שתי הקבוצות לא נכבשו מספר רב של שערים. רק בשליש מהם נכבשו מעל 3.5 שערים וכך עשוי להיות גם הפעם.
רגיל (2) 288
22:00

בטיס

אתלטיקו מדריד
בטיס מדורגת חמישי והיא תארח את אתלטיקו מדריד שנמצאת במקום הרביעי, לשתי הקבוצות מספר נקודות זהה. שתיהן מציגות יכולת טובה בתקופה האחרונה בליגה, אתלטיקו לא מצליחה להשיג תוצאות טובות במשחקי החוץ ומנגד בטיס משחקת היטב בבית, בהתחשב בכך אני חושב שצפוי כאן משחק שווה כוחות והשתיים יתחלקו בנקודות
הפועל באר שבע תתחיל את העונה החדשה ב-20 ביולי, כאשר תשחק מול מכבי תל אביב במפגש האירופיות המקנה מקום בחצי גמר גביע הטוטו. שבוע לאחר מכן תחל את דרכה בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג.


