שבוע אחרי ההפסד הכואב בגמר גביע המדינה לבית"ר ירושלים, מאמן מכבי נתניה רן קוז'וך סיכם את תנאיו לעונה נוספת והוא זה שיאמן את הקבוצה גם בעונה הקרובה.
לוואלה! ספורט נודע שאמש (שני) הגיעו הצדדים לסיכום, אחרי שבשבוע האחרון נערכו מספר שיחות בין נציגי המאמן לראשי המועדון. כזכור, בתקופה האחרונה הצהירו גורמים בנתניה שקוז'וך הוא המאמן המועדף עליהם גם לעונה הבאה, זאת לאחר העבודה הטובה שהוא עשה העונה ולמרות האכזבה מההפסד הצורב בגמר.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
קוז'וך התחיל את העונה שעברה, כעוזרו של בני לם ועבר לעמדת המאמן הראשי אחרי שלם סיים את תפקידו. הוא הצליח להרים את היהלומים, מהמקום הלפני אחרון בטבלה, עד לפלייאוף העליון וגמר גביע המדינה וכאמור זכה להערכה רבה הן בקרב אנשי המועדון והן אצל האוהדים.
בקרוב יחל קוז'וך, בצוותא עם המנהל המקצועי אלמוג כהן, בהכנת הסגל לעונה הקרובה כאשר המשימה הבוערת היא לנסות ולדאוג להשארתם של שני הזרים המצטיינים בוריס אנו ופטריק טוואמסי, שמעוניינים לעזוב ואף זוכים לביקוש רב גם בישראל וגם מעבר לים.
אלמוג כהן אמר לאתר הרשמי על המאמן: "המקצוענות, החריצות, המסירות והאסטרטגיה של רן תואמים את מטרות המועדון ואנחנו בטוחים שרן יוביל את הקבוצה להישגים ספורטיביים".