מכבי פתח תקוה ממשיכה במרץ בבניית הקבוצה לעונה הבאה בליגת העל. אחרי החתמת אמיר ברקוביץ' ואנס מחאמיד, היום (שני) הודיעו המלאבסים על צירופו של הבלם מואיז אדילהו, שחקן נבחרת בנין שמגיע מקבוצת זירה האזרית. הוא ינחת בקרוב בישראל ויחתום בכפוף לבדיקות הרפואיות.
אדילהו בן ה-27, שמתנשא לגובה 1.90 מטר, שיחק בקבוצת הנוער של פורטו לפני שהחל את הקריירה המקצוענית שלו בסלובן ברטיסלבה הסלובקית. בהמשך שיחק בקרקירה ולבדיאקוס היווניות ובילה חצי עונה בבולוספור מליגת המשנה בטורקיה. ב-2020 המשיך את מסע הנדודים בהולנד ושיחק שנתיים בנאק ברדה מליגת המשנה. בקיץ האחרון הצטרף לזירה ובעונה החולפת רשם במדיה 25 הופעות. למרות שנולד בצרפת, אדילהו כאמור מייצג את נבחרת בנין ולבש את מדיה 14 פעמים.
יתרון (4) 236
21:15

פנאתינאיקוס

ליון-וילרבאן
(15+)
וילרבאן אמנם אנדרדוג מובהק אבל בשבוע כפול היא יכולה למצוא את הדרך לעמוד כאן בליין הגבוה. וילרבאן עם הליין
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יתרון (4) 280
21:45

פאריס באסקטבול

באסקוניה
(4+)
באסקוניה נחשבת לאחת החלשות, אך גם אחת המנוסות במפעל. פאריס מגלה חוסר יציבות וזה בהחלט ישחק לרעתה. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 290
21:45

ריאל מדריד

פרטיזן בלגרד
(7+)
ריאל אחרי הפסד לבאסקוניה והיא עדיין לא כל כך יציבה העונה. פרטיזן צוברת מומנטום עם 4 ניצחונות רצופים ובכל מקרה, הליין נראה גבוה ושווה ללכת איתה
בנוסף לאדילהו, מכבי פתח תקוה ממשיכה בניסיונותיה לצרף שוער וכרגע ישנם קשיים בנוגע לצירופו של רועי משפתי, בשל דרישות השכר הגבוהות שהוא מבקש. בפתח תקוה ינסו לחפש אופציות אחרות לעמדת השוער, כאשר גם אופציית השוער הזר באה בחשבון ואחד המועמדים הוא הליטאי אמיליוס זובאס ששיחק בעונה שעברה בהפועל תל אביב וטרם האריך את חוזהו לעונה הבאה.