מכבי פתח תקוה ממשיכה במרץ בבניית הקבוצה לעונה הבאה בליגת העל. אחרי החתמת אמיר ברקוביץ' ואנס מחאמיד, היום (שני) הודיעו המלאבסים על צירופו של הבלם מואיז אדילהו, שחקן נבחרת בנין שמגיע מקבוצת זירה האזרית. הוא ינחת בקרוב בישראל ויחתום בכפוף לבדיקות הרפואיות.
אדילהו בן ה-27, שמתנשא לגובה 1.90 מטר, שיחק בקבוצת הנוער של פורטו לפני שהחל את הקריירה המקצוענית שלו בסלובן ברטיסלבה הסלובקית. בהמשך שיחק בקרקירה ולבדיאקוס היווניות ובילה חצי עונה בבולוספור מליגת המשנה בטורקיה. ב-2020 המשיך את מסע הנדודים בהולנד ושיחק שנתיים בנאק ברדה מליגת המשנה. בקיץ האחרון הצטרף לזירה ובעונה החולפת רשם במדיה 25 הופעות. למרות שנולד בצרפת, אדילהו כאמור מייצג את נבחרת בנין ולבש את מדיה 14 פעמים.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בנוסף לאדילהו, מכבי פתח תקוה ממשיכה בניסיונותיה לצרף שוער וכרגע ישנם קשיים בנוגע לצירופו של רועי משפתי, בשל דרישות השכר הגבוהות שהוא מבקש. בפתח תקוה ינסו לחפש אופציות אחרות לעמדת השוער, כאשר גם אופציית השוער הזר באה בחשבון ואחד המועמדים הוא הליטאי אמיליוס זובאס ששיחק בעונה שעברה בהפועל תל אביב וטרם האריך את חוזהו לעונה הבאה.


