רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים בליגה הבכירה, ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע. קרב צמוד בין שתי קבוצות בפורמה לא טובה, תיקו ב90 דקות
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי במפגש הזה, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק בשביל לנצח כאן בשלושה שערים ומעלה
הפועל חדרה עומדת בפתחו של עידן ניהולי חדש, לאחר שראשי עמותת המועדון נפגשו הערב (ראשון) עם אנשי העסקים יוסי מאור ויקיר שוורץ והצדדים הגיעו להסכמות בנוגע להעברת הקבוצה לניהולם של מאור ושוורץ. השבוע עתידה להתקיים פגישה נוספת, בהשתתפותו של ראש העיר ניר בן חיים, על מנת להציג בפניו את התוכנית העתידית ולקבל את ברכת הדרך במטרה להשלים את העסקה כולה בחתימת הסכם רשמי.
חדרה עוברת כעת לניהולם של השניים, כאשר יקיר שוורץ, הוא בנו של שלום "שולם" שוורץ, שחקן העבר האגדי, שעל שמו קרוי היום המועדון. למעשה מאור ושוורץ לוקחים על עצמם את כיסוי הגרעון העצום שהצטבר בשנים האחרונות בחדרה ונאמד בכ-8 מיליון שקל, כאשר השניים יצטרכו להזרים כעת כסף, על מנת להעמיד תקציב ראוי לקראת העונה הבאה.
בצד המקצועי, אחרי עזיבתו של אורן גולן שחתם בהפועל חיפה, לא צפוי זעזוע נוסף וניסו אביטן שהוחתם לשני המחזורים האחרונים של העונה שעברה, יאמן גם בעונה הקרובה.


