נמשכת המחאה של אוהדי מכבי תל אביב נגד המאמן אייטור קראנקה, על רקע רצונם של רבים מקרב האוהדים הצהובים לגרום לבעלים מיטש גולדהאר לפטר את הספרדי מתפקידו. גם הערב (רביעי)הגיעו אוהדים של הקבוצה למתחם האימונים בקרית שלום, ואיימו שלא יקנו מנויים למשחקי הקבוצה לעונה הבאה.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
האוהדים תלו את השלט שקורא "קראנקה IN, מנויים OUT", שעליו גם נכתב באנגלית: "מיטש, הלקוח תמיד צודק! שחררו את קראנקה". כזכור,שלשום אוהדים של מכבי תל אביב תלו בקרית שלום שלט שעליו נכתב "שהאחרון יכבה את האור", על מנת להבהיר את תחושתם שהמועדון שוקע.
מי שכמובן מודע למחאה הוא המנכ"ל בן מנספורד, נמצא בארץ, שמעודכן במחאת האוהדים, שבמקביל גם מציפים אותו בהודעות. כזכור, קראנקה הבהיר שהוא משיך בתפקידו, ואף תיכנן את מחנה האימונים, שייערך במולדתו ספרד. מהקבוצה לא התקבלה שום הודעה.


