חלוץ מכבי תל אביב, ג'ורג'ה יובאנוביץ', המריא לפנות ערב (חמישי) לחופשה מוקדמת בסרביה אחרי שנפצע במהלך הניצחון 0:3 על הפועל באר שבע. הסרבי לא כשיר למשחק נגד מ.ס. אשדוד ביום שבת וסיים את העונה מעט יותר מוקדם מחבריו לקבוצה.
הסרבי הגיע הבוקר לקרית שלום, אבל ערך אימון בחדר הכושר בלבד. לאחר מכן נסע לביתו, ארז ועזב עם משפחתו לפני סיום העונה. ליובאנוביץ' יש חוזה לעונה הבאה, אבל במכבי תל אביב מקווים למכור אותו בקיץ אחרי שרכשו אותו ב-1.9 מיליון יורו מצ'וקאריצ'קי בינואר 2022.
המטרה של הצהובים תהיה למכור אותו ברווח והם מקווים להצליח אחרי עונה וחצי מאוד מוצלחות שלו בקבוצה. במהלך התקופה שלו במכבי תל אביב, יובאנוביץ' בן ה-24 זומן לראשונה לנבחרת הבוגרת של סרביה ואף ערך הופעת בכורה בניצחון 1:4 על סלובניה בליגת האומות.
ליובאנוביץ' יש סטטיסטיקה מזהירה במכבי תל אביב. הוא כבש 32 שערים ובישל 8 נוספים ב-62 הופעות בכל המסגרות. העונה הוא מצא את הרשת 15 פעמים בליגה ו-22 פעמים בסך הכול.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
ביום שבת מכבי תל אביב תתארח אצל מ.ס. אשדוד (20:30, ספורט3) למשחק במסגרת המחזור האחרון בליגת העל.


