לצד ההכנות המקצועיות של מכבי נתניה לגמר גביע המדינה מול בית"ר ירושלים שייערך ביום שלישי הבא בחיפה, ניתן להרגיש טירוף מוחלט בקרב האוהדים שכבר סופרים לאחור את הימים למשחק.
עד כה נמכרו למעלה מ-13 אלף כרטיסים לאוהדי נתניה, כאשר הביקוש לכרטיסים ממשיך להיות גבוה מאוד ובשלב זה המכירה מתאפשרת רק לבעלי מנויים או לבעלי היסטוריית רכישת כרטיסים. הנהלת המועדון שמודעת לביקוש הגבוה, מפקחת בצורה מדוקדקת על הליך המכירה ולא מאפשרת העברת כרטיסים לגורמים אחרים.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בהמשך לטירוף הכרטיסים והתכונה הגדולה שיש בעיר לקראת הגמר שיערך בשבוע הבא, הודיעה היום (שלישי) עיריית נתניה כי ראשת העיר, מרים פיירברג, הרימה את הכפפה ובשיתוף עם רכבת ישראל העמידה לרשות האוהדים רכבת שתהינה צבועה בצהוב שחור.
הרכבת תעבור בתחנת מרכז ספיר, בנתניה ב-16:18 ובנתניה מרכז ב-16:25. עלות הנסיעה מסובסדת לתושבי העיר ותעלה עשרה שקלים בלבד לתושבי נתניה. על פי ההודעה שנמסרה יש להגיע עם צילם תעודת זהות עם כתובת מעודכנת.
