פטריק קלימלה נטש את אימון הפועל באר שבע והוא בספק למשחק נגד מכבי תל אביב ביום שני באצטדיון בלומפילד (20:30, ספורט3).
הפולני סובל מכאבים באיזור הקרסול והוא ייבדק וינסה להשתתף מחר בבוקר באימון המסכם, שרק לאחר מכן במועדון יהיו חכמים יותר בנוגע למצבו.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
כזכור, להפועל באר שבע כמות עצומה של פצועים ומורחקים ובבלומפילד שישה שחקני נוער יישבו על הספסל של אליניב ברדה שייאלץ לאלתר. בין השאר איתן טיבי בספק, הלדר לופס מוצהב וישנם גם המורחקים מהקטטה בטרנר - שאפי סוליימאנוב, אדריאן פאון, שי אליאס, יוג'ין אנסה ומיגל ויטור.


