מכבי תל אביב ממשיכה לאכזב והערב (שבת) הקבוצה של קראנקה נפרדה ב-0:0 מתסכל עם מכבי נתניה. אחרי ה-1:1 מול אשדוד, הצהובים היו חייבים לנצח כדי, אולי, לאיים על שתי המוליכות אבל התרחקו מהן עם איבוד עוד שתי נקודות במשחק די שקול שבו גם נתניה יצרה מצבים ולא הגיע לה להפסיד. מנגד, מכבי תל אביב סבלה בעיקר מהחמצות של זהבי וגם שערים שנפסלו בגלל נבדל ועבירה של יובאנוביץ'.
אייטור קראנקה סיכם: "קיבלנו שיעור במשחק הזה. ידענו שיהיה משחק קשה. כשאתה משחק מול קבוצות כמו נתניה אתה צריך להיות אגרסיבי כמוהם, ולא היינו מספיק אגרסיביים. הם זכו בכל כדורי ה-50/50. אם לא נשחק בצורה הכי אגרסיבית שלנו, לא ננצח. אי אפשר לנצח משחקים כשלא מבקיעים שערים. שוער היריבה הצטיין וזה אומר הרבה. אפשר לעבוד, ליצור מצבים. אבל צריך להבקיע".
דור פרץ: "אנחנו באים לעשות את שלנו ולנצח את המשחק. אבל ברגע שאנחנו לא מנצחים שני משחקים ברציפות, אנחנו מתרחקים מהמטרה שלנו. אנחנו צריכים ללמוד מהמשחק הזה ולהסיק מסקנות. קצב צבירת הנקודות שלנו אפילו לא קרוב להיות משביע רצון. אנחנו קבוצה שרוצה להיאבק על אליפות בכל שנה, אנחנו צריכים ללמוד מזה ולהופיע לכל משחק הרבה יותר טוב".
על מיטש גולדהאר שנכח במשחק: "נפגשתי איתו אתמול. אנחנו מתחילים להכיר אחד את השני. אני לא יודע מה הוא חושב, אבל המועדון מתפקד והוא גם ראה את האימונים".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
רן קוז'וך: "זה ממש לא היה משחק של 0:0. אנחנו רוצים להשיג דברים בליגה ולהוכיח שהמקום שלנו בפלייאוף הוא מוצדק. אני חושב שאנחנו מראים את זה שבוע אחרי שבוע. עדיין לא חושבים על הליגה".
איתן אזולאי: "היה משחק מאוד מאוד טוב. שתי קבוצות טובות, אבל חסר הגול. אני חושב שאני בתקופה טובה, אבל אני פחות מסתכל על עצמי ונראה מה יהיה".


