ננאד צבטקוביץ' צפוי לעזוב את מ.ס. אשדוד בסיום העונה, כאשר ראפיד וינה שעקבה אחריו בחודשים האחרונים אמורה להגיש בקרוב הצעה כספית למ.ס. אשדוד כדי לרכוש אותו. הבלם הסרבי בן ה-27 שהגיע לקבוצה בקיץ 2020 והותיר במועדון חותם גדול אחרי שלוש שנים מוצלחות מאוד, ייכנס בקיץ לשנה אחרונה בחוזהו והמטרה של אשדוד היא למכור אותו, כאשר גם השחקן כבר הגיע לתחושת מיצוי ורוצה להתקדם למועדון גדול יותר בחו"ל או בארץ.
אנשי המקצוע של ראפיד וינה עקבו אחריו והגיעו לישראל מספר פעמים כדי לצפות בו, והם צפויים להגיש בקרוב הצעה מכובדת כדי לרכוש אותו. יחד עם זה, גם קבוצות ליגת העל עדיין בתמונה ובראשן הפועל באר שבע שגילתה בעבר עניין רב בבלם ועשויה אף היא להגיש הצעה כספית כדי לרכוש אותו. צבטקוביץ' הפגין יכולת טובה מאוד בחלקים גדולים מהתקופה שלו בישראל והציוות שלו עם טימותי אוואני הפך את השניים לאחד מצמדי הבלמים הטוב בליגה.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
באשדוד יצטרכו כאמור לחפש לקראת העונה הבאה בלם זר חדש. בשלב הזה על אוואני שהאריך בעצמו חוזה, אין הצעות, אבל כאמור צבטקוביץ' צפוי לסיים את דרכו בסוף העונה באשדוד, כאשר השחקן חולם לעשות זאת עם תואר ומדבר בגלוי על כך שהוא מאוד רוצה לזכות עם הקבוצה בגביע המדינה.


