שבעה שחקנים במ.ס. אשדוד בסכנת צהובים מחצי גמר גביע המדינה מול מכבי נתניה. מדובר בין היתר בנאור סבג שסוחב שמונה צהובים, בקפטן טום בן זקן עם ארבעה צהובים, ובשחקנים הבולטים אלעד שחף ויעקב בריהון להם גם כן יש ארבעה צהובים.
כל השבעה עלולים להיות מושעים מחצי הגמר אם יקבלו צהוב נוסף במשחק הבא מול מכבי חיפה, ולכן הם צריכים להיזהר אלא אם יקבלו הערב (שבת, 20:00, ספורט2) מול מכבי תל אביב כרטיס צהוב. מדובר בשליש מסגל הקבוצה, ולכן במועדון שמים לב לכך בצורה מיוחדת כדי שכל השחקנים יוכלו לשחק בחצי הגמר.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מי שכבר קיבל צהוב ונעדר מהמשחק הקודם הוא מוחמד כנעאן, שיחזור הערב להרכב של אשדוד. המאמן רן בן שמעון אמר לקראת המשחק הערב: "המקום הרביעי הוא מטרה מבחינתנו ואנחנו רוצים לחזור ולשחק את הכדורגל הטוב שהצגנו העונה. בשביל זה נצטרך להיות במיטבנו כדי לגרום למכבי תל אביב להיות פחות טובה. הם בתקופה טובה מבחינתם ולכן אנחנו צריכים לחזור לבסיס שלנו ולהיות דרוכים, אגרסיביים וחכמים".


