שלוש קבוצות גדולות ביוון עוקבות מקרוב אחרי מוחמד אבו פאני, כך נכתב היום (שלישי) באתר המקומי "Sport24". לקראת חלון ההעברות בקיץ קרוב, התעורר עניין בקשרה של מכבי חיפה, לגביו נכתב כי הוא "משחק מרחבה לרחבה ומשלב טכניקה מצוינת עם סגנון משחק דינמי ותורם הן התקפית והן הגנתית לירוקים מחיפה".
"השוק הישראלי צמח במהירות בחמש השנים האחרונות ויצר חיבור לליגות הגדולות", הדגישו ביוון. "זהו שוק שלאט לאט מייצר כדורגלנים עם יכולות ותכונות מתאימות למעבר מיידי לרמות הגבוהות, כולל מכירות יקרות מאוד כמו אלה של מנור סולומון ואוסקר גלוך".
עוד כדורגל ישראלי
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
אבו פאני חתם בקיץ שעבר על הארכת חוזה במכבי חיפה, עד סוף יוני 2026, אך ביוון מעריכים כי הוא יחפש לעשות קפיצת מדרגה בתום העונה הנוכחית. העונה ערך הקשר 41 הופעות בכל המסגרות, 27 מהן בהרכב הפותח, וסיפק לאלופה 5 שערים לצד 4 בישולים.



