בית"ר ירושלים פתחה בקמפיין חדש, עוצמתי וחשוב עם ארגון "פתחון לב", אשר עושה עבודת קודש בעזרה לנזקקים בחברה הישראלית ולניצולי השואה בפרט.
שחקני הקבוצה, ירדן שועה ובר כהן, הגיעו במהלך השבוע האחרון לעזור באריזות לניצולי השואה למען החג, במתחם של "פתחון לב", אשר ממוקם "בחונים קונים" בראשון לציון. יחד איתם, רגע לפני שהמריאו לטורניר במדריד, הגיעו גם קבוצת נערים ב' לעזור בחלוקת המזון לאלפי האנשים שהגיעו ולאריזת החבילות.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
"פתחון לב" הינו ארגון אשר שם לנגד עיניו את החזון לשבירת מעגל העוני הבין דורי בישראל ומסייע ל-160,000 אנשים מידי שנה, בינהם משפחות נזקקות, ניצולי שואה וקשישים. הארגון עוסק בין היתר בחלוקת סלי מזון שבועיים, בתוכניות חינוך לנוער בסיכון, במיצוי זכויות ועוד על מנת שמקבלי הסיוע יוכלו לצאת ממעגל העוני בו הם חיים.



