בהפועל חדרה קיבלו בתחושות מעורבות את התיקו 1:1 שהושג אמש (ראשון) במשחק החוץ נגד מכבי בני ריינה. מצד אחד, הקבוצה לא הפסידה ושמרה על פער שבע נקודות מעירוני קרית שמונה שנמצאת מתחת לקו האדום, כך שלא נגרם נזק מהתוצאה. מצד שני, בחדרה קיוו לנצח ולברוח סופית מהמאבק נגד הירידה כדי להיות בראש שקט עד סוף העונה, אך כרגע זה לא המצב.
קבוצות הפלייאוף התחתון יצאו לפגרה ובמחזור שייערך בעוד שבועיים תארח הפועל חדרה את קרית שמונה במה שהוגדר במועדון כ"משחק על עונה שלמה".מנחם קורצקי ושחקניו מקווים לנצח את המשחק ובכך לברוח סופית מאימת הקו האדום. "מצד שני, אם לא ננצח את קרית שמונה אנחנו עוד עלולים להסתבך שוב, כך שזה מבחינתנו משחק המפתח לגבי המשך העונה", אמרו במועדון. "אם נבוא למשחק מול קרית שמונה עם אותה לחימה שהצגנו אתמול נגד בני ריינה והשחקנים יגיעו עם אותה גישה ומחויבות, אין סיבה שלא נצליח לנצח את המשחק ולברוח סופית מהקו האדום".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
הבלם פיליפ איפולה, שהיה חולה בימים שלפני המשחק, ביקש מהצוות המקצועי לשחק ואמר שהוא חש בטוב. בסופו של דבר, כבר אחרי מספר דקות בפתיחת המשחק, הוא שוב חש ברע וביקש להתחלף עוד במהלך המחצית הראשונה. איפולה יקבל מנוחה בימים הקרובים עד שיחלים לחלוטין ויהיה כשיר לאימונים.