בהפועל חדרה קיבלו בתחושות מעורבות את התיקו 1:1 שהושג אמש (ראשון) במשחק החוץ נגד מכבי בני ריינה. מצד אחד, הקבוצה לא הפסידה ושמרה על פער שבע נקודות מעירוני קרית שמונה שנמצאת מתחת לקו האדום, כך שלא נגרם נזק מהתוצאה. מצד שני, בחדרה קיוו לנצח ולברוח סופית מהמאבק נגד הירידה כדי להיות בראש שקט עד סוף העונה, אך כרגע זה לא המצב.
קבוצות הפלייאוף התחתון יצאו לפגרה ובמחזור שייערך בעוד שבועיים תארח הפועל חדרה את קרית שמונה במה שהוגדר במועדון כ"משחק על עונה שלמה".מנחם קורצקי ושחקניו מקווים לנצח את המשחק ובכך לברוח סופית מאימת הקו האדום. "מצד שני, אם לא ננצח את קרית שמונה אנחנו עוד עלולים להסתבך שוב, כך שזה מבחינתנו משחק המפתח לגבי המשך העונה", אמרו במועדון. "אם נבוא למשחק מול קרית שמונה עם אותה לחימה שהצגנו אתמול נגד בני ריינה והשחקנים יגיעו עם אותה גישה ומחויבות, אין סיבה שלא נצליח לנצח את המשחק ולברוח סופית מהקו האדום".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
הבלם פיליפ איפולה, שהיה חולה בימים שלפני המשחק, ביקש מהצוות המקצועי לשחק ואמר שהוא חש בטוב. בסופו של דבר, כבר אחרי מספר דקות בפתיחת המשחק, הוא שוב חש ברע וביקש להתחלף עוד במהלך המחצית הראשונה. איפולה יקבל מנוחה בימים הקרובים עד שיחלים לחלוטין ויהיה כשיר לאימונים.


