ברקע המצב בישראל וההפגנות הרבות נגד הרפורמה המשפטית, ארגון האוהדים "לה פמיליה", הודיע שיפגין הערב (שני) בתל אביב. בהמשך יצאה הודעה נוספת לפיה ההפגנה מועברת מתל אביב לירושלים, בצוותא עם הפגנת ימין גדולה שמתכוננת מחוץ לכסנת. הארגון לא הודיע בעד או נגד מה יפגין, אבל ההערכה היא שהוא יתמוך ברפורמה שלפי הדיווחים ייתכן שעד שעות הערב תיעצר.
בהודעה הראשונה של הארגון, לפני ההעברה לירושלים, נכתב: "עד היום שתקנו. לא נוותר על המדינה. היום בשעה 20:00 צומת קפלן תל אביב".
ארגון האוהדים "לה פמיליה" נוסד בשנת 2005. רבים ממקימיו הם חברי ארגון "גוב האריות" לשעבר, שהתפרק שנה קודם לכן. הארגון מזוהה פוליטית עם הימין ומקימיו העדיפו לקרוא לו דווקא בשם בשפה הספרדית ולא בשפה העברית ("לה פמיליה" - "המשפחה").
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
חברים בארגון "לה פמיליה" הוזכרו בעבר בהקשר של הפגנות תמיכה בראש הממשלה בנימין נתניהו, במהלך הפגנות שהתקיימו נגדו ב-2020. הפגנות רבות נערכו גם מול ביתו של הבעלים לשעבר של בית"ר ירושלים, משה חוגג, לפני שהוא מכר את המועדון.


