מכבי תל אביב הודיעה היום (ראשון) שמנכ"לית המועדון שרון תמם תעזוב את תפקידה בסיום עונת המשחקים. "המועדון מודה לשרון תמם על שירותה המסור ורב ההישגים במשך 12 השנים האחרונות", נכתב בהודעה מטעם הקבוצה, "בנוסף לתרומתה בבניית מכבי תל אביב כארגון מצליח כפי שהוא כיום".
שרון תמם אמרה לאתר הרשמי של הצהובים: "לעזוב את המועדון הזה אותו אני כל כך אוהבת כמו גם את האנשים המדהימים שעובדים בו והפכו למשפחה עבורי, היתה החלטה מאוד קשה. זה היה מסע מדהים שלעיתים הרגיש כמו רכבת הרים. אני גאה בהישגים אליהם הגענו יחד עם ההנהלות וצוות העובדים מהעבר ובהווה".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
תמם הצטרפה למכבי תל אביב לפני 12 שנה כסמנכ"לית שיווק ובהמשך התקדמה לתפקיד סמנכ"לית שיווק וסחר, משנה למנכ"ל ועד לתפקיד מנכ"לית המועדון משנת 2019.
"כשהצטרפתי למכבי לא דמיינתי כי יום אחד אהיה המנכ"לית של מועדון בעל שיעור קומה שכזה. אמנם נתתי את כל כולי למועדון אך אני חייבת גם לתת קרדיט לעמיתיי לעבודה ולארגון שהכיר בי ומינה אותי לתפקיד הניהולי הבכיר ביותר. ברצוני להודות לכל עובדי המועדון, להנהלה, לספונסרים, לשחקנים ולכל מי שעבדתי איתו, בעבר ובהווה וסייעו לי למלא את חובותיי. תודה מיוחדת לבעלים, מיטש גולדהאר ולג'ק אנגלידיס שהעניקו לי את ההזדמנות המדהימה הזאת - חוויה של פעם בחיים. אני סמוכה ובטוחה כי החזון והמנהיגות של מיץ' יחד עם תרומתם של העובדים הכל כך מוכשרים ומסורים, יובילו את מכבי להמשיך להתפתח, לצמוח, ולכבוש עוד פסגות רבות."
גולדהאר אמר: "ברצוני להודות לשרון על שנים רבות של שירות נטול אנוכיות במועדון הכדורגל מכבי תל אביב. כולנו גאים בנסיקה שלה עד לצמרת המועדון שלנו. במהלך השנים, שרון הוכיחה את עצמה כמנהיגה נאמנה ומסורה, ייצגה את המועדון ברמות הגבוהות ביותר, יזמה והובילה בהצלחה מרובה תהליכים רבים אשר שיפרו את תפקוד המועדון כמו גם את חווית האוהדים. שרון תישאר חלק ממשפחת מכבי תל אביב ואנו מאחלים לה בהצלחה בדרכה החדשה".