רארש איליה הגיע למכבי תל אביב רגע לפני סיום מועד ההעברות, אך התקשה להותיר חותם. ילד הפלא של הכדורגל הרומני ממעט לשחק, וגם כשמקבל מאייטור קראנקה קרדיט, מתקשה לתרום לצהובים.
"זו תקופה קשה עבורי", הודה בריאיון שהעניק לתקשורת הרומנית, לקראת משחקה של הנבחרת הצעירה מול פורטוגל. "אני חושב שאני שעדיף שאעבור אותה כעת, כשאני בן 19. אוכל ללמוד משהו. אני מקווה לשחק ואז לחזור לקבוצה שלי, להמשיך לשחק ואז נראה. אני לא חושב שהיתה לי בעיית הסתגלות, אני יכול להתמודד עם השפה והחברים שלי לקבוצה תמיד עזרו לי, לא משנה איפה הייתי".
איליה המושאל מליל, שיחק העונה 73 דקות בליגת העל ולא תרם שער או בישול, הוסיף וסיפר: "הרמה אחרת בכל מקום, אבל מתרגלים. יש תקופות, ויש תקופות. אני מאמין בעצמי. אצטרך עוד דקות, אבל לא אני זה שמחליט מתי אני משחק".
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(10.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
על המשחקים של רומניה הצעירה מול פורטוגל וגרמניה, כחלק מהכנה ליורו 2023, אמר: "היורו זה סיפור אחר, כל העיניים עליך, אתה מייצג את המדינה שלך וברמה גבוהה. כולנו כבר מחכים לזה". על הדימוי שיצא לרומניה בעולם אמר: "הדעה של אנשים על רומניה לא מאוד חיובית, לפחות לא איפה שאני הייתי. זו הזדמנות טובה עבורי להוכיח להם שרומניה מסוגלת גם לדברים יפים".


