רארש איליה הגיע למכבי תל אביב רגע לפני סיום מועד ההעברות, אך התקשה להותיר חותם. ילד הפלא של הכדורגל הרומני ממעט לשחק, וגם כשמקבל מאייטור קראנקה קרדיט, מתקשה לתרום לצהובים.
"זו תקופה קשה עבורי", הודה בריאיון שהעניק לתקשורת הרומנית, לקראת משחקה של הנבחרת הצעירה מול פורטוגל. "אני חושב שאני שעדיף שאעבור אותה כעת, כשאני בן 19. אוכל ללמוד משהו. אני מקווה לשחק ואז לחזור לקבוצה שלי, להמשיך לשחק ואז נראה. אני לא חושב שהיתה לי בעיית הסתגלות, אני יכול להתמודד עם השפה והחברים שלי לקבוצה תמיד עזרו לי, לא משנה איפה הייתי".
איליה המושאל מליל, שיחק העונה 73 דקות בליגת העל ולא תרם שער או בישול, הוסיף וסיפר: "הרמה אחרת בכל מקום, אבל מתרגלים. יש תקופות, ויש תקופות. אני מאמין בעצמי. אצטרך עוד דקות, אבל לא אני זה שמחליט מתי אני משחק".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
על המשחקים של רומניה הצעירה מול פורטוגל וגרמניה, כחלק מהכנה ליורו 2023, אמר: "היורו זה סיפור אחר, כל העיניים עליך, אתה מייצג את המדינה שלך וברמה גבוהה. כולנו כבר מחכים לזה". על הדימוי שיצא לרומניה בעולם אמר: "הדעה של אנשים על רומניה לא מאוד חיובית, לפחות לא איפה שאני הייתי. זו הזדמנות טובה עבורי להוכיח להם שרומניה מסוגלת גם לדברים יפים".


