הקשר אלעד מדמון, שהשבוע עלה מספסל הפועל חדרה להופעת בכורה בבוגרים, חתם היום (רביעי) על חוזה חדש לחמש שנים, עד קיץ 2028.
מדמון בן ה-19, שחקן נבחרת הנוער של ישראל, סומן על ידי הפועל חדרה כאחד משחקני העתיד של המועדון והוא צפוי לקבל יותר דקות בקבוצת הבוגרים במהלך משחקי הפלייאוף התחתון. כאמור, בשבת נגד סקציה נס ציונה כבר עלה מהספסל והיה בין הגורמים למהפך ולניצחון החשוב.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
בהפועל חדרה נערכים לקראת פתיחת משחקי הפלייאוף התחתון, כאשר הקבוצה תארח שוב את סקציה נס ציונה ותנסה לנצח אותה בפעם השנייה תוך שבוע כדי להבטיח סופית את ההישארות בליגה, מה שיאפשר לפתוח בהכנות לקראת העונה הבאה. הקפטן מנשה זלקה, שלא שיחק במשחק האחרון בשל צבירת כרטיסים צהובים, ישוב לסגל ומתוכנן לפתוח בהרכב.


