המון לחץ השתחרר אתמול (שבת) בהפועל חדרה אחרי הניצחון 1:3 על סקציה נס ציונה. בעקבות הניצחון, אפשר לומר שהקבוצה עשתה צעד גדול בדרך להבטחת ההישארות בליגה.
חדרה הגיעה למשחק אתמול אחרי שלושה הפסדים רצופים ובמועדון ידעו שמשחק נוסף ללא ניצחון יסבך את הקבוצה במאבקי התחתית לקראת הפלייאוף התחתון.
"זה הניצחון הכי חשוב שלנו העונה", אמרו בחדרה בסיום. "עברנו תקופה פחות טובה ואנחנו שמחים שהצלחנו לקטוע את המומנטום השלילי. נצטרך כנראה עוד נצחון אחד כדי להיות שקטים לגמרי, אבל זה בהחלט צעד חשוב בדרך להשלמת המטרה".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
מי שקיבל המון קרדיט על הניצחון הוא המאמן מנחם קורצקי, שמאז שהגיע עושה עבודה טובה ובמועדון כבר הוחלט עקרונית שהוא ייקבל הארכת חוזה גם לעונה הבאה. בחדרה החמיאו אמש לשלושת המחליפים הצעירים, אלעד מדמון, גלעד אברמוב וניב גוטליב, שלמעשה היו אחראיים במו רגליהם למהפך במחצית השנייה ולשלוש הנקודות היקרות.
מדמון, שחקן קבוצת הנוער של המועדון, סומן מזמן כאחד הכישרונות הגדולים במועדון וכעת כשהקבוצה כנראה יוצאת ממאבקי התחתית, הוא צפוי לקבל יותר דקות משחק עד סיום העונה.


