מכבי נתניה מימשה את האופציה להארכת חוזהו של פלאמן גלאבוב והבלם הבולגרי חתם היום (שני) עד קיץ 2024. בנתניה מאוד מרוצים מגלאבוב, שהגיע לקבוצה בינואר 2022 ועזר לחוליית ההגנה להתייצב. בתקופה שלו בנתניה, הבלם גם הפך לבורג חשוב בסגל של נבחרת בולגריה.
בתוך כך, במכבי נתניה, שנמצאת בתקופה מקצועית נפלאה, אחרי שהבטיחה את מקומה בפלייאוף העליון וגם בחצי גמר גביע המדינה, עוסקים לאחרונה גם בשיפור המועדון ופיתוח הצד הטכנולוגי לצד הכדורגל והתחום המקצועי. הבוקר הודיעu בנתניה, על הקמתו של מרכז חדשנות חדש, כחלק מתרבות הניהול שמנסים להטמיע במועדון.
"אנחנו גאים להכריז על הקמתו של מרכז החדשנות מכבי נתניה", נכתב בהודעת המועדון. "כחלק מאסטרטגיית המועדון לניהול מועדון כדורגל מוביל, מקצועי, יציב ומשגשג, אנו גאים בזאת להודיע על הקמת מרכז חדשנות בספורט, באופן שיקדם את נושא החדשנות למען המטרות של מכבי נתניה. מרכז החדשנות הוא קונספט בלתי נפרד מניהול מועדון כדורגל מודרני אשר תופס תאוצה בשנים האחרונות במועדונים מובילים רבים בליגות הגדולות בעולם. המרכז יהווה בית לשיתופי פעולה ישראליים ובינלאומיים שיובילו הטמעת טכנולוגיות חדשניות ופורצות דרך בתוך תחומי המועדון במספר תחומים שונים. אנחנו מאמינים שעל ידי קידום תרבות של חדשנות, אנחנו יכולים להמשיך לגדול ולהתפתח בתור מועדון כדורגל. בין התחומים עליהם יושם דגש בפעילותנו ניתן למצוא שיפור ביצועים ויכולות אישיות בכל מחלקות המועדון, פיתוח שחקנים, אימונים קוגניטיביים, שדרוג קשרי אוהדים, קיימות ועוד".
המנהל הספורטיבי של מכבי נתניה, אלמוג כהן: "מרכז החדשנות של מכבי נתניה הוא חלק בלתי נפרד מהראייה המרחבית של המועדון ומציע תפיסות חדשניות בתחום הכדורגל. המרכז משלב בין תפיסות כדורגל חדשניות לטכנולוגיות מתקדמות ואנשי מקצוע מהטובים
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מכבי נתניה תארח את מ.ס. אשדוד במחזור הסיום של העונה הסדירה.