דנילו אספרייה כוכבה שחום העור של בית"ר ירושלים טען לאחר המשחק מול מכבי חיפה שחלק מהאוהדים המקומיים נהמו לעברו. אלא שתובע ההתאחדות עו"ד ניר רשף החליט שלא להעמיד את הירוקים לדין מאחר שאין מספיק ראיות לעשות זאת. כזכור, אספרייה טען לנהמות, השופט והמשקיף לא שמעו ולכן התובע החליט כי אין ראיות להעמדה לדין.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בדו"ח השיפוט נכתב כי "שחקן בית"ר ירושלים טען בפני השופט שספג נהמות, איך אף אחד מאנשי צוות השיפוט לא שמע כאלו". חיפה כן תעמוד לדין בעקבות השלכת כוסות שתייה ומצתים לכר הדשא לאחר הבקעת השער של בית"ר.
גם בית"ר ירושלים תעמוד לדין בעקבות התנהגות בלתי הולמת של חלק מהאוהדים, שעל פי דו"ח השיפוט הדליקו אבוקה בפתיחת המשחק וזרקו שתי אבוקות למגרש בסביבות הדקה ה-12.