במ.ס. אשדוד מרוצים מאוד הבוקר מהשבוע הנפלא שעבר על הקבוצה ובראשו שני הניצחונות המצויינים על מכבי חיפה לפני שמונה ימים ועל הפועל תל אביב אתמול (שבת), 1:2 אחרי מהפך. בקבוצה חזרו בכל הכוח למירוץ על כרטיס לפלייאוף העליון, אחרי שהיה כבר נראה שאשדוד לא בתמונה. "ההתעוררות של השחקנים ושל רן בן שמעון אחרי כמה משחקים רעים שלנו, מלמדת שיש לנו מועדון חזק עם שחקנים אמיתיים שלא היו מוכנים להשלים עם זה שכל העונה הם היו בתמונת הפלייאוף העליון וברגע האחרון יצאו מהמסגרת", אמרו אמש בכירים בקבוצה.
במועדון שוב דיברו על היכולת הפנטסטית של צמד הבלמים ננאד צבטקוביץ' וטימותי אוואני שבשני המשחקים האחרונים שוב היו העוגן של הקבוצה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
יחד איתם היה אתמול זקאריה מוגיס בהופעה חלומית. החלוץ הגנאי נכנס כמחליף בהפסקה ובמחצית השנייה בבלומפילד כבש צמד שערים נהדר. השער הראשון היה יפה אבל השני היה מרהיב ובעיני רבים, כבר מסומן כשער העונה. בקבוצה פירגנו למוגיס: "אם יש מגיע בכדורגל אז הוא מגיע למוגיס שעובד כל כך קשה במשחקים וסוף סוף זכה להכרה שהגיעה לו. זה החלוץ שלוחץ הכי הרבה בליגת העל אבל עד כה כמעט שלא שמו לב לאיכות שלו. השער הזה חשף אותו לכל האוהדים בארץ והגיע הזמן שזה יקרה לבחור הנהדר הזה".
בקבוצה מאמינים שחמודי כנעאן יהיה כשיר למשחק במסגרת רבע גמר גביע המדינה מחרתיים מול הפועל פתח תקווה. הקשר סיים את המשחק אתמול עם כאבים עזים בקרסול אחרי שאנטואן קונטה פגע בו והורחק אבל ההערכה היא שהוא יוכל לשחק במשחק הגביע החשוב מול הקבוצה מהלאומית.


