שמחה גדולה הערב (שבת) בעירוני קרית שמונה אחרי הניצחון 1:3 על בני סכנין בחוץ. בזכות הניצחון - בסך הכול השלישי שלה העונה - הקריה עלתה מעל הקו האדום. איתמר שבירו כבש צמד (9, 18), רועי קהת הוסיף (23) ושלושה שערים ב-14 דקות סימנו את הדרך לניצחון.
סלובודן דראפיץ' ציין ניצחון ראשון מאז שחזר לקריה, אחרי שבשבוע שעבר הקבוצה הפסידה להפועל תל אביב. אחרי המשחק הוא אמר: "הייתה התחלה טובה שלנו. התכוננו טוב והגענו טוב, הובלנו 0:3 אחרי 23 דקות נגד סכנין וזה לא קל. עשינו ארבעה שינויים בהרכב, אני עדיין צריך להכיר את הקבוצה הזו. הצטרפו שחקנים ואנחנו עדיין בתנועה כזו של היכרות. זו הקבוצה שאני רוצה לראות. חסרות לנו נקודות וזה שם המשחק. אם נעבור את מכבי נתניה והפועל באר שבע בלי הפסד בשני המחזורים הבאים, נוכל להגיד כל הכבוד לקבוצה".
בצד המפסיד קובי רפואה אמר: "במחצית הראשונה לא היינו קרובים, נתנו להם חופש פעולה ואחרי 3:0 בדקה ה-23 המשחק היה גמור. חזרנו קצת ל-3:1 וחשבנו שאפשר אולי לעשות את זה, אבל אחרי האדום זה היה כמעט בלתי אפשרי. קרית שמונה ניצחה בצדק, היא הייתה יותר טובה. היה לנו חלום להגיע לפלייאוף, אבל איבדנו אותו. אשכנזי הרגיש כיווץ בשריר ולכן החלפתי אותו. לצערי זה הולך ובא לו כל הזמן".
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
רועי קהת שהבקיע את השלישי של קרית שמונה: "ניצחנו אחרי הרבה זמן, אנחנו בסיטואציה קשה וחייבים נקודות. אני שמח שעשינו את זה היום, נקבל הרבה ביטחון מזה. אנחנו מכירים את סלובו מהעונה שעברה, את השיטה והמערך. ייקח עוד שבוע-שבועיים כדי להגיע ל-100 אחוז".
