שר התרבות והספורט מיקי זוהר הגיע לסיכום עם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' על תקציב משרד התרבות והספורט לשנים 2023-2024. אישור התקציב עשוי לטמון בחובו בשורה לספורט הישראלי, משום שהמשרד קיבל תוספת תקציבית של מיליארד שקלים.
מדובר בגידול התקציבי הגבוה ביותר בתולדותיו של משרד התרבות והספורט מיום הקמתו.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
כמו כן, סוכם על העברת הטוטו לאחריות משרד התרבות והספורט והכפלת הסכמי השיווק לקבוצות תוך תיאום מלא מול משרד האוצר בנושאים השונים. כאמור, חוק הטוטו יפורסם להערות הציבור ויבוא להצבעה בכנסת לפני אישור תקציב המדינה וכל זאת לאור ההגדלה התקציבית המשמעותית שניתנה למשרד.
שר התרבות והספורט מיקי זוהר: "אני גאה לעמוד במשימתי הראשונה - להגדיל את תקציב משרד התרבות והספורט בצורה משמעותית וחסרת תקדים. ברוך ה' אנחנו מביאים לעידן חדש בעולמות התרבות והספורט בישראל. אני מודה לשר האוצר בצלאל סמוטריץ' ואנשיו ולרוה"מ בנימין נתניהו וכמובן לאגף התקציבים שתמך בבקשתי, אני שמח מאוד שכולם הבינו את החשיבות הגדולה לקידום עולם התרבות והספורט של כולנו".
מנכ"ל משרד התרבות והספורט כפיר סויסה: "שמח שהצלחנו להביא לגידול משמעותי בתקציב המשרד. מדובר בבשורה גדולה לעולמות התרבות והספורט בישראל. תהיה השקעה גם במצוינות ובהישגיות וגם בקהילה, בפריפריה ובתשתיות. מודה לגורמי המקצוע במשרד והתרבות והספורט ובמשרד האוצר על העבודה המאומצת, לשר מיקי זוהר על האמון, ועל התשוקה שלו לתרבות וספורט שבזכותה תקציב המשרד גדל בצורה כזו"/