1,250 אוהדי מכבי תל אביב, בעלי מנויים לשערים 10-11 קיבלו ביממה האחרונה הודעה כי עלו בהגרלה וזכו בכרטיס חינם למשחק מול הפועל באר שבע ביום שני לשערים 2, 7 ו-8. כזכור, השערים יהיו סגורים במשחק לבעלי מנויים למעט נשים וילדים עד גיל 10. במכבי תל אביב החליטו לאחר שגם הפועל תל אביב עשתה כך להוציא את 1250 הכרטיסים שהיא יכלה למכור למשחק לטובת אוהדים משערים 10-11 להם יש מנוי.
בנוסף לכך קופות האיצטדיון יהיו פתוחות ביום שני בערב לטובת נשים וילדים עד גיל 10 שיוכלו להגיע ולקבל כרטיס חינם לשערים 10-11. במכבי תל אביב מקווים כי למרות השעה המאוחרת והעובדה שיש בית ספר וגנים למחרת, עדיין יגיעו אלפי ילדים ונשים והשערים יהיו מלאים.
ארגון מכבי פנאטיקס הודיע כי לאור התנגדותו של בית הדין להזיז את העונש למשחק מול הפועל ירושלים ומכיוון שהיה צריך לחלק את הקהל בשערים 10-11 לחלק שיוכלו לבוא וחלק שלא, החליטו חברי הארגון, שהוא הגרעין המעודד של הקבוצה, לא להיכנס ליציעים ולא להשתתף בהגרלה של 1250 הכרטיסים.
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה
באשר לאוהדי הפועל באר שבע, 3,000 מהם יגיעו לדחוף את הקבוצה ויישבו בשערים 4-5. במכבי תל אביב החליטו להגביל את הכמות ולהקצות להם את אותה כמות שקיבלו אוהדי מכבי חיפה.
כמה עשרות אוהדי מכבי תל אביב הכואבים את מצב הקבוצה, הגיעו בצהריים לאימון בקרית שלום כדי למחות נגד ההנהלה. למקום הוזמנו שוטרים כדי למנוע התפרעויות. האוהדים חיכו לשחקנים שיצאו מהמתחם וצעקו גם לעברם בעקבות המצב של הקבוצה. חלק מהשחקנים עצרו עם המכוניות ואחרים מיהרו לעזוב את המקום. ערן זהבי, לעומת זאת, קיבל תשואות (צפו בסרטון בראש הכתבה).