רועי ריינשרייבר נבחר לנהל את המשחק המרכזי במסגרת המחזור ה-23 בליגת העל. ריינשרייבר יהיה השופט הראשי ביום שני באצטדיון בלומפילד כאשר המדורגת שלישית תארח את המדורגת שנייה, יזכה לסיוע של הקוונים דודו ביטון ועידן ברנשטיין ושופטי המסך הראשי יהיה דניאל בר נתן. ריינשרייבר, אגב, גם היה השופט הראשי במשחק בין מכבי חיפה להפועל באר שבע ב-1 בינואר.
בשבת ייערך באצטדיון הי"א המשחק המסקרן בין מ.ס. אשדוד למכבי חיפה ואותו ינהל יגאל פריד, יחד עם הקוונים מתי יעקובוב ורוסטי טליס וב-VAR יהיה גל לייבוביץ'.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
ועוד בשיבוצי השופטים למחזור הקרוב: שלומי בן אברהם שובץ למשחק בין הפועל חדרה לבני סכנין וב-VAR יהיה דניאל בר נתן פעם נוספת במחזור זה, אוהד אסולין ינהל את ההתמודדות בין הפועל ירושלים לסקציה נס ציונה כשב-VAR יהיה רועי ריינשרייבר.
עוד בשבת, עידן לייבה ישפוט בין עירוני קרית שמונה להפועל תל אביב ושופט המסך ששובץ יהיה זיו אדלר ושניר לוי ישפוט בין מכבי בני ריינה למכבי נתניה ויסייע לו אלי חכמון שיישב ב-VAR. במשחק הנוסף שייערך ביום ראשון, אוראל גרינפלד ישפוט את הפועל חיפה ובית"ר ירושלים ויזכה לסיוע מהקוונים רועי חסן ועידן ירקוני ומאלי חכמון ב-VAR.



