שני ניצחונות רצופים ורצף של שישה משחקים ללא הפסד בליגה, הקפיצו את מכבי נתניה בחזרה לחבורת שש הראשונות שמעפילות לפלייאוף העליון. כדי לסיים גם את המחזור ה-22 בחלק העליון, וגם לעקוף את הפועל ירושלים ולהתבסס במקום החמישי, היהלומים יצטרכו לנצח מחר במשחק ביתי את מכבי תל אביב שלא יכולה להרשות לעצמה למעוד אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות (שני, 20:30).
"בבית אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה, גם איכותית כמו מכבי תל אביב", אמר רן קוז'וק במסיבת העיתונאים, "זו יריבה מאוד איכותית ונצטרך לתת תשומת לב לכל השחקנים שלה, לא רק לערן זהבי ולג'ורג'ה יובאנוביץ', אלא גם לגבי קניקובסקי ולפארפה גיאגון. ההרתעה ממכבי נתניה קיימת, היריבות מכבדות אותנו".
על החיסרון של כרם ג'אבר אמר המאמן: "כל שחקן שחסר מהווה חיסרון. אני מקווה שרז שלמה יוכל להיות איתנו, הוא ערך אימון מלא. סטניסלב בילנקי ונאסים אואמו הם אנשים אינטליגנטיים שמהר מאוד הבינו את הפילוסופיה שלנו והתאקלמו, אני מקווה שמחר סטס ישחק".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
לצדו של קוז'וך ישב עומרי גנדלמן שאמר: "אנחנו לא מסתכלים על עצמנו כעל אנרדדוג, אלא מאמינים בעצמנו ויודעים שמכבי נתניה יכולה וצריכה לקחת את הנקודות בבית".
על רצונו לעבור לחו"ל: "שחקנים תמיד רוצים להתקדם, אבל אוכל להתקדם רק אם בכל אימון ובכל משחק אראה את היכולות שלי. כרגע אני כולי במכבי נתניה, באימון הקרוב ובמשחק הקרוב".
כל הכרטיסים שמכרה מכבי נתניה ליציע המערבי אזלו ולטובת אוהדי הקבוצה הוקצו כרטיסים גם בחלקו של היציע המזרחי, שברובו יתמלא באוהדי מכבי תל אביב. בסך הכל מצפים בנתניה לכ-11,000 צופים מחר.
