חלומות הפלייאוף העליון של מ.ס. אשדוד ספגו היום (שבת) מכה נוספת, כשהקבוצה של רן בן שמעון הפסידה בטדי 2:1 לבית"ר ירושלים, ובסיום המחזור ה-22 היא עלולה למצוא עצמה מרחק ארבע נקודות מהמקום השישי.
אבנזער ממאטה, כובש השער המצמק בתוספת הזמן, היה אמור לפתוח בהרכב, אבל הודח לאחר שהוא והמגן השמאלי מונטרי קמאהני איחרו להגיע להסעה שיצאה מבית המלון בירושלים, בו שהתה הקבוצה מיום שישי.
השניים לא התייצבו בזמן ליציאה לכיוון אצטדיון טדי והגיעו ברכב פרטי לאחר מכן, ובעקבות זאת החליט רן בן שמעון להוציא את ממאטה מההרכב. יחד עם זה, במועדון הוחלט כי שניהם יהיו על הספסל ולא יודחו מהסגל, אבל יקבלו קנס כספי שיתווסף לקנס שהם גם כך צפויים לספוג אחרי שאתמול בלילה איחרו להגיע לארוחת הערב בבית המלון. בקבוצה קבעו שעה ושניהם הגיעו באיחור של חמש דקות. לכן הקנס כעת עשוי להיות כפול.
רגיל (5) 49
19:00

ליטא

ישראל
למרות הסגל הכביכול חסר ועצם העובדה שמדובר במשחק ידידות בלבד, ישראל עדיין עדיפה משמעותית על ליטא, וזוהי ההזדמנות של מי שלא מרבים לפתוח בנבחרת להוכיח את עצמם גם במדים הלאומיים. ניצחון ישראלי
יתרון (5) 139
21:00

הכוכב האדום בלגרד
(1.5+)

מונאקו
הכוכב אחרי הפסד מפתיע לדובאי והיא חוזרת הביתה למשחק מול אחת הקבוצות הטובות במפעל. מונאקו הפסידה לפרטיזן, ויוצאת לעוד משחק קשוח מאוד. בסיטואציה שנוצרה, הכוכב תבוא חדה יותר, ובבית, היא אמורה לקחת את המשחק
יתרון (5) 151
21:00

פנרבחצ'ה
(1.5+)

הפועל תל אביב
הטבלה לא משקרת כשהפועל תל אביב מוליכה אותה, ולמרות שהאווירה הביתית במינכן תעזור מאוד לפנרבחצ'ה כאן, הפועל תל אביב פשוט טובה יותר ותנצח כאן
יתרון (6) 71
18:00

אנגולה
(2+)

ארגנטינה
הארגנטינאים כמובן נבחרת טובה יותר ומוכשרת יותר אך עלולה להיות מופתעת מהיריבה בצד השני בלא מעט היבטים. אנגולה לא תובס כאן
משה אוחיון, שעמד על הקווים במקום רן בן שמעון המורחק, סיכם בצד השני: "ידענו שיהיה משחק קשה. התחלנו טוב, אבל עשינו טעות בדקה ה-25. במחצית השנייה כולם ראו קבוצה אחת במגרש, וחבל שזה לא הספיק. תמיד יש לנו את המשחק הזה שצריך לנצח כדי לשים את הרגל בפלייאוף העליון, אבל לא הצלחנו להבקיע. חבל. צריך לשחק כמו במחצית השנייה, הרבה יותר אגרסיביים. הכדור לא נכנס. אנחנו מאוד רוצים ומקווים להיות בפלייאוף, בשביל זה נצטרך לנצח את מכבי חיפה והפועל תל אביב".
מיכאל אוחנה, שעלה לדקות בכורה באשדוד מול האקסית, הוסיף: "אני שמח מאוד לחזור לשחק כדורגל ומקווה שאתרום למטרות של הקבוצה. רצינו לנצח, אבל המשחק התגלגל פחות לטובתנו. נתקן את הטעויות ונעמוד במטרות שלנו. אני מתרכז במה אפשר לעשות עכשיו ומה אפשר לעשות קדימה, בשלבים מסוימים נראינו טוב. רן והצוות עובדים איתנו בלי סוף, נגיע לאן שצריך להגיע".


