הפועל תל אביב אמנם לא ניצחה כבר תשעה מחזורים רצופים מחוץ לכר הדשא, אבל היום האדומים השיגו ניצחון חשוב מאוד מחוץ למגרש. ההתאחדות לכדורגל הודיעה היום (חמישי) לבית המשפט כי לא תאכוף את התקנה אשר דורשת מבעלי מנויים לשערים 4-5 לשלם מחיר מלא על כרטיס כניסה למשחק מול הפועל חדרה.
בהתאם לכך, המועדון יאפשר למנויי שערים 4-5 כניסה חופשית (ללא עלות כלל) לשער 8 במשחק שייערך ביום ראשון. שערים 4-5 יהיו סגורים לגברים מעל גיל 10 בגלל עונש שהוטל על ידי בית הדין בעקבות השלכת אבוקות בדרבי האחרון.
כזכור, המועדון הבהיר היום להתאחדות לכדורגל כי התקנה שמחייבת מכירת כרטיסים למשחק בית ב-"תמורה מלאה" לאוהדים אשר רכשו מנוי עונתי, על אף העונש שהושת ע"י בית הדין, אינה ראויה - ומהווה פגיעה משמעותית בבעלי המנויים. בנוסף, נעשתה פנייה להתאחדות להעביר את מנויי שערים 4-5 לשער אחר במשחק מול הפועל חדרה, ללא עלות נוספת - פנייה שהתקבלה בסופו של דבר.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
יש לציין כי רק אתמול הוחלט במועדון לאפשר לאוהדים לרכוש כרטיס לשער 7 תמורת 20 שקלים, אך עבור אוהדי הקבוצה המנויים היה מדובר בנושא עקרוני והם הפעילו לחצים גדולים על ראשי המועדון לפעול בנושא, ולא בפעם הראשונה.


