המשחקים בין הפועל חדרה למכבי חיפה ובין בני סכנין להפועל באר שבע, שאמורים היו להתקיים הערב (שני) ומחר, יתקיימו במקום זאת ביום רביעי, כך אישרה מנהלת הליגה.
משחק ההשלמה מהמחזור ה-18 בין בני סכנין להפועל באר שבע יתקיים ביום רביעי בשעה 19:45 (ישיר בספורט2) והמשחק בין חדרה למכבי חיפה מהמחזור ה-21 ייצא לדרך בשעה 20:30. באשר לשלושת משחקי הליגה הלאומית שאמורים היו להתקיים הערב ונדחו גם כן, טרם נמסר מועד חדש לקיומם.
כידוע, לקראת השעה 16:00 הודיעה מנהלת הליגה כי "לאור תנאי מזג האוויר הקיצוניים בישראל ומתוך דאגה לשלום השחקנים, בעלי התפקידים והאוהדים ולאחר שיחות עם הקבוצות המעורבות, הוחלט כי המשחקים המתוכנים להיערך היום ומחר בשתי הליגות המקצועניות ידחו".
ארבע קבוצות ליגת העל שאמורות היו לשחק היום ומחר נתנו את הסכמתן לשחק מחרתיים, מה שהוביל להחלטה ולהודעה המהירה על המועד החדש. לשמחתה הגדולה, אגב, הפועל באר שבע עדיין לא יצאה לבית מלון בצפון לקראת מחר מאחר שחיכתה לראות אם יהיה ביטול.
יש לציין שהסיבה להחלטה לדחות את המשחקים נבעה ממידע שהגיע בצהריים מהשרות המטאורולוגי לפיו הערב יהיה מזג אוויר סוער במיוחד עם צפי לרוחות בין 70 ל 100 קמ"ש. המידע הזה בנוסף להסכמת ארבע הקבוצות בליגת העל להעתיק את המשחקים לרביעי, הובילו להחלטה של המנהלת.
האזינו: דני רופ על דחיית המשחקים
רגיל (4) 126
18:00

גינאה המשוונית

אלג'יריה
אלג'יריה מגיעה למשחק כשהיא הבטיחה את העפלתה לשךב הבא, אך היא תרצה לנקום בגינאה המשוונית שקטעה לה רצף של 35 משחקים ללא הפסד
יתרון (4) 152
18:40

הפועל העמק

הפועל חולון
(4+)
העמק מגיעה אחרי 3 ניצחונות רצופים ועם מאזן אדיר העונה בליגה. חולון אחרי תבוסה עצומה להפועל תל אביב ופיטורי מאמן. חולון גם כך נחותה, ויהיה לה קשה להתאושש באחד המגרשים הקשים בליגה
המשחקים שנדחו מהליגה הלאומית:
מחזור 23:
אום אל פאחם - מכבי פתח תקוה
הפועל עפולה - עירוני טבריה
הפועל פתח תקווה - הפועל נוף הגליל
כאמור, הודעה על מועדי המשחקים החלופיים תימסר בנפרד


