חשש במנהלת הליגות בנוגע למשחק ההשלמה של בני סכנין נגד הפועל באר שבע ביום שלישי. כזכור, המשחק נדחה לפני כמה שבועות לאחר שתנאי המגרש לא אפשרו את קיומו בגלל הגשם וכעת במנהלת חוששים מהישנות המקרה. על פי תחזית מזג האוויר, ביום שלישי צפוי לרדת גשם רב ובסכנין עובדים כבר כמה ימים בניסיון להכשיר את המגרש. בתוך כך, במנהלת חוששים ששוב יגיעו ליום המשחק וייאלצו להודיע על דחייה.
החשש הגדול נובע מקושי רב למצוא תאריך נוסף, בטח לאור העובדה שנותרו חמישה מחזורים בלבד עד הפלייאוף העליון. אנשי המנהלת יהיו בקשר בשלושת הימים הקרובים עם אנשי סכנין ואם יבינו שקיום המשחק בסכנה, כנראה יתחילו לנסות לעבוד על מועד חלופי. במנהלת אמרו שהעברת המשחק לאצטדיון אחר לא עומדת על הפרק.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
במנהלת לא יענישו את סכנין אחרי שמרבית שחקני הקבוצה לא עלו עם החולצה של עמותת איגי לנוער גאה. הסאגה סביב עניין זה התחילה בשישי בערב, אז אנשי המועדון התקשרו למנהלת והודיעו שלא יעלו עם החולצות. השיחות בין הצדדים המשיכו כאשר בתחילה אמרו בסכנין שרק השחקנים הערבים לא יעלו עם החולצות ובסוף הוחלט במועדון בסכנין לאפשר לשחקנים להחליט לפי מצפונם, כאשר רק גיא מלמד וגד עמוס עלו עם חולצות אלה.
בצד המקצועי, בקבוצה היו מרוצים מה-1:1 מול מכבי תל אביב בבלומפילד ומקווים שיווצר מומנטום חיובי לקראת היישורת האחרונה של העונה הסדירה. מי שזכה לרוב המחמאות היה גד עמוס, שהצטיין בין הקורות. "לא ויתרנו על הפלייאוף העליון למרות שזה נראה רחוק", אמר שחקן בסכנין, "ננסה לעשות הכול כדי להיות שם".