אחרי שנענשה בפתיחת שערים 10-11 לנשים וילדים עד גיל 10 בלבד למשחק אחד בעקבות אירועי הדרבי, מכבי תל אביב פנתה לבית הדין שהשית את העונש להקדים את ריצויו לשבת הקרובה נגד בני סכנין (שבת, 17:30, ספורט4), זאת למרות המועד הקצר עד המשחק.
נשיאות בית הדין של ההתאחדות והתובע החליטו לדחות את הפנייה של הצהובים, והמשמעות היא שהיציעים הללו ייפתחו לנשים וילדים בלבד במשחק הצמרת הקריטי מול הפועל באר שבע, שייערך ב-20.2 (20:30).
יתרון (3) 304
22:00

ליון נשים

וולפסבורג
(2+)
ליון מציגה יכולת גבוהה ועדיין מושלמת אחרי תשעה משחקים בכל המסגרות. בבית היא תדע למצוא את הדרך להביס את וולפסבורג שאמנם בכושר לא רע, אבל פשוט לא מספיק איכותית ביחס לליון
יתרון (3) 332
02:30

ניו יורק ניקס

ממפיס גריזליס
(10.5+)
הניקס עם 4 ניצחונות רצופים בהפרשים גדולים מאוד והם נכנסים לקצב של העונה הזו. ממפיס הפסידה 5 מ-6 האחרונים ויש שם המון צרות ודיבורים על טריידים. הניקס ינצלו את המצב וינצחו בהפרש גבוה
במכבי תל אביב הביעו את אכזבתם מכך שהשעה המוקדמת של המשחק נגד סכנין הייתה מאפשרת לקהל צעיר יותר לפקוד את אצטדיון בלומפילד, בהשוואה למשחק מול באר שבע שייערך באמצע השבוע (יום שני) ובשעה מאוחרת יותר.

