משחק טוב היה לגבי קניקובסקי אמש (רביעי) ברבע גמר גביע המדינה מול מכבי פתח תקוה. זה היה ניצחון די קליל של 0:4, אבל הקשר של מכבי תל אביב עשה אותו לכזה עם שער בפריצה סוחפת, סחיטת פנדל ובישול. ולמרות זאת קניקובסקי לא בא לחגוג אמש מול המיקרופונים במסיבת העיתונאים באיצטדיון בנתניה. "מספרית היה לי משחק טוב, אבל היו לי גם כמה איבודים מיותרים. זה כיף לבשל, להבקיע, לסחוט פנדל, אבל יש לנו עוד הרבה עבודה".
קניקובסקי קיבל בשבת בדרבי את העמדה של אוסקר גלוך וגם אמש פתח, אפילו שאייטור קראנקה עשה לא מעט שינויים. כשנשאל אם הוא מרגיש שהוא מחליף את גלוך, השיב: "המטרה שלי היא לא להיות אוסקר, אלא להיות גבי. אני מאחל לאוסקר את כל הטוב שבעולם. אוסקר זה אוסקר וגבי זה גבי ושחקן לא צריך לתפוס את המקום של מישהו אחר, אלא להיות הוא עצמו ולהיות יותר טוב".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בפתיחות סיפר קניקובסקי על התנודות ביכולת שלו במהלך העונה הזו. "הייתה לי ירידה מנטלית ואני עובד על זה. אני לא רגיל לרוטציות וזה פגע בי. זה משהו חדש לי ואני צריך לעבוד על זה שבמכבי תל אביב יש הרבה שחקנים ואתה צריך להיות מוכן לשינויים ומוכן להיות הכי טוב גם אם אתה לא פותח בהרכב. אני עדיין לומד את זה וזה חדש לי. אני צריך להוכיח את עצמי בכל אימון ובכל משחק".
קניקובסקי, כמו כל שחקני מכבי תל אביב, עדיין מתרגל למעבר בין ולאדן איביץ' לאייטור קראנקה. הקשר סיפר על מה שהביא קראנקה. "הוא הביא הרבה אנרגיות. הוא כל הזמן אומר כמה הוא סומך עלינו ותמיד דורש עוד. במחצית הוא לא היה מבסוט מאיך ששיחקנו. היו לנו הרבה איבודים במחצית הראשונה ויכולנו להיות יותר אנרגטיים. כשמביאים מאמן בסדר גודל כזה שתמיד דורש, זה יתרון".
בשבת הקרובה מכבי תל אביב שוב פוגשת את בני סכנין, הפעם בליגה, ואי אפשר למצמץ. "אנחנו חייבים לבוא במקסימום אנרגיה ויכולת. הוכחנו לעצמנו שאנחנו עמוק בתוך המירוץ הזה לאליפות. יש כאן הרבה שחקנים שרוצים להוכיח את עצמם ואני מאמין שנעשה את העבודה".