אחרי שעבר פריצה לביתו במהלך הלילה (בין שלישי לרביעי), הגיע פטריק קלימלה לבית האדום לאימון הפועל באר שבע ועורר השתאות אצל כולם כשנראה רגיל לגמרי ולא היה נסער.
קלימלה סיפר לשחקנים בקבוצה: "ישנתי והתעוררתי בגלל ששמעתי בום חזק. ראיתי דמות אחת וניסיתי לתפוס את האיש". שחקן בקבוצה העיד: "הוא נראה חזק. לא יכולת להרגיש שהוא עבר אירוע טראומתי כזה".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
לשחקן נגנבו כמה פריטים יקרי ערך, אבל לפחות מהמסר שהוא העביר הבוקר לאנשי הקבוצה הוא מצליח לקחת את האירוע בפרופורציה ולא בהיסטריה.
בקבוצה כבר הוציאו את קלימלה מיחידת הדיור שהושכרה עבורו עד שימצא דירה בה ירצה לגור, והוא הועבר בינתיים לחדר במלון. במועדון מקווים שהאירוע מאחוריהם. החלוץ גם כך לא תוכנן לשחק במחזור הקרוב והוא מתאמן בינתיים לבד עם תכנית מיוחדת.


