היום האחרון של חלון ההעברות בישראל הפך להיות פחות רלוונטי עבור מכבי נתניה, שסיימה מבעוד מועד את מסע הרכש שתוכנן. לצד ההחתמות של אחמד סלמן, עוז בילו, המגן הצרפתי נאסים אואמו והחלוץ האוקראיני סטניסלב בלינקי, הצליחה הקבוצה למכור את הקשר עדן קארצב לבשאקשהיר הטורקית ובמקביל לשחרר בשבועות האחרונים את פלוריאן הארטהרץ, אריך ברקו, גיל יצחק, מיכאל אוחנה, יובל אשכנזי, רותם קלר ומשה מולה, כך שבמועדון הביעו סיפוק רב מהעבודה שנעשתה בנוגע לריענון הסגל.
השחקן היחיד שעוד יכול לעזוב בימים הקרובים הוא החלוץ איגור זלאטנוביץ', בו מעוניינת הכוכב האדום בלגרד והמגעים לגביו עם נתניה נמשכים כל הזמן. הסרבים העבירו הצעה של כ-850 אלף יורו עבור החלוץ, אולם נתניה דורשת כמיליון יורו וחצי, כמעט פי שניים ממה שהסרבים מוכנים לשלם. חלון ההעברות בסרביה פתוח עד ה-10.2 ולמרות שיש כעת פערים הכספיים בין הצדדים, ייתכן שהעסקה בסופו של דבר תצא לפועל.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
במכבי נתניה הביעו אמש (שלישי) אכזבה גדולה מכך שהקבוצה לא הצליחה לנצח את מכבי חיפה, במשחק הראשון בין השניים במסגרת רבע גמר גביע המדינה. מכבי נתניה שיחקה טוב לאורך דקות רבות ואף עשתה מהפך בתוצאה לאחר שנקלעה לפיגור במחצית הראשונה, אולם שער של מוחמד אבו פאני קבע 2:2 דרמטי ובכל מקרה ההכרעה תיפול בגומלין שיערך בחיפה ב-28 בפברואר.
לצד האכזבה מהתוצאה, הביעו במועדון שביעות רצון מהיכולת שהציגו מספר שחקנים, בעיקר פטריק טוומאסי שחוזר לעצמו וכן עומרי גנדלמן, שכבש אמש שוב ונמצא בכושר יוצא מהכלל בשבועות האחרונים. בשבת תצא הקבוצה למשחק חוץ נגד הפועל ירושלים בטדי ולהרכב צפוי לשוב פלאמן גלאבוב הבולגרי, שלא שיחק אתמול בגלל צבירת כרטיסים צהובים.


