שעות של הכרעה במכבי תל אביב: הקבוצה נמצאת במירוץ כדי להספיק להתחזק עד סגירת חלון ההעברות ביום רביעי. קונרד דה לה פואנטה, אחד מצמד שחקני אולימפיאקוס שמכבי תל אביב רוצה, מעדיף לא להגיע לארץ. המאמצים לצרף את השחקן לא משפיעים עליו ב-24 השעות האחרונות ונראה כי הסיכוי שהוא יגיע אפסי.
באשר לאגיבו קמארה, השחקן קיבל במקביל למכבי תל אביב הצעה לשחק במועדון טורקי והוא שוקל אותה ברצינות, גם במחיר שהחלון בארץ יסגר. חלון ההעברות של חודש ינואר בליגת העל יסגר מחר בערב, בעוד שבטורקיה החלון יהיה פתוח לשבוע מעבר לכך עד ה-8 בפברואר. בכל מקרה, קמארה עשוי להישאר ביוון כמושאל גם אם לא יעבור לטורקיה. בקבוצה פועלים במקביל לשחקני אולימפיאקוס בעוד מישורים כדי לצרף שחקנים אחרים, כך שבסוף עשוי לנחות כאן שחקן אחר.
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
במכבי תל אביב העדיפו את דה לה פואנטה בגלל התפקיד שלו שהוא יותר כנף מאשר קשר אמצע. גם קמארה יכול לשחק בכנף, אבל בתפקידו המקורי הוא יותר שחקן שמתחת לחלוץ, שם יש למכבי תל אביב כבר לא מעט שחקנים. בכל אופן, קמארה יחליט בשעות הקרובות אם הוא מעוניין בהצעת הצהובים בזמן שגם הקבוצה לא יושבת בחיבוק ידיים, אלא בודקת עוד אפיקים.
