שעות של הכרעה במכבי תל אביב: הקבוצה נמצאת במירוץ כדי להספיק להתחזק עד סגירת חלון ההעברות ביום רביעי. קונרד דה לה פואנטה, אחד מצמד שחקני אולימפיאקוס שמכבי תל אביב רוצה, מעדיף לא להגיע לארץ. המאמצים לצרף את השחקן לא משפיעים עליו ב-24 השעות האחרונות ונראה כי הסיכוי שהוא יגיע אפסי.
באשר לאגיבו קמארה, השחקן קיבל במקביל למכבי תל אביב הצעה לשחק במועדון טורקי והוא שוקל אותה ברצינות, גם במחיר שהחלון בארץ יסגר. חלון ההעברות של חודש ינואר בליגת העל יסגר מחר בערב, בעוד שבטורקיה החלון יהיה פתוח לשבוע מעבר לכך עד ה-8 בפברואר. בכל מקרה, קמארה עשוי להישאר ביוון כמושאל גם אם לא יעבור לטורקיה. בקבוצה פועלים במקביל לשחקני אולימפיאקוס בעוד מישורים כדי לצרף שחקנים אחרים, כך שבסוף עשוי לנחות כאן שחקן אחר.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
במכבי תל אביב העדיפו את דה לה פואנטה בגלל התפקיד שלו שהוא יותר כנף מאשר קשר אמצע. גם קמארה יכול לשחק בכנף, אבל בתפקידו המקורי הוא יותר שחקן שמתחת לחלוץ, שם יש למכבי תל אביב כבר לא מעט שחקנים. בכל אופן, קמארה יחליט בשעות הקרובות אם הוא מעוניין בהצעת הצהובים בזמן שגם הקבוצה לא יושבת בחיבוק ידיים, אלא בודקת עוד אפיקים.


