אכזבה גדולה בעירוני קרית שמונה אחרי התיקו 1:1 בחוץ נגד מ.ס אשדוד אתמול (שבת). בקרית שמונה היו מרוצים מאוד מהיכולת של הקבוצה, אך הספיגה בתוספת הזמן גרמה לאכזבה גדולה. "שיחקנו מעולה, זה היה אולי המשחק הכי טוב שלנו העונה", אמר שחקן בקבוצה, "יכולנו לגמור את המשחק לפני כן, אבל בסוף לא הצלחנו לנצח וזה מה שקובע, בטח עם המצב שלנו בטבלה".
בקרית שמונה החמיאו למוחמד שכר שממשיך להפגין יכולת גבוהה מאוד. שכר כבר עם שישה שערי ליגה ונמצא בכושר מצוין. גם יואב הופמייסטר ממשיך לקבל מחמאות ובקבוצה מרוצים מאוד מהשדרוג המשמעותי ביכולת שלו.
כעת בקרית שמונה מקווים שהשוויון שספגו לא יוציא את הרוח מהמפרשים. "בסוף יש מטרה אחת והיא להישאר בליגת העל", אמרו במועדון, "אם נשחק כמו נגד אשדוד, נישאר. אבל כקבוצת תחתית אנחנו חייבים ללמוד לנצח משחקים כאלה כי בסוף הנקודות זה הדבר החשוב ביותר".
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
ביום שבת קרית שמונה תארח את בית"ר ירושלים.


