מכבי תל אביב הגישה הצעה לדיא סבע, אבל הוא העדיף להישאר בחו"ל, שם הוא יכול להרוויח שכר גבוה יותר, והיום (ראשון) הוא ינחת בטורקיה כדי לחתום באנקרגוצ'ו. במכבי תל אביב העדיפו לצרף ישראלי ומאחר שמ.ס. אשדוד רוצה 4 מיליון יורו על חמודי כנעאן, הוחלט ללכת על סבע שצפוי להמשיך ולהרוויח בחו"ל שכר שלא היה מקבל במכבי תל אביב.
לאור הסיטואציה הזו ואחרי הדרבי אמש בו הפסידה מכבי תל אביב שתי נקודות יקרות, ינסו בקבוצה להתחזק בזר לקישור, אבל בשלב הזה עדיין אין מישהו שנתפס בעיני הצוות המקצועי ככזה שישדרג את הקבוצה. בקבוצה ינסו בימים שנותרו לסגירת החלון למצוא את השחקן המתאים, אבל בינתיים מתכוון אייטור קראנקה לתת הזדמנות לשחקנים שלא שיחקו מספיק.
ביום רביעי במשחק הראשון של רבע גמר גביע המדינה מול מכבי פתח תקוה יקבלו יונתן כהן, דור תורג'מן ודן ביטון דקות וישתדלו לגרום לקראנקה להאמין בהם יותר. כהן פתח מול בית"ר ירושלים, הוחלף ומאז לא שיחק. תורג'מן יושב כבר על הספסל כך שהוא מתקרב לדשא, אבל עדיין לא זוכה לאמון וביטון שביקש בכלל לעזוב לבית"ר ירושלים, לא נכלל בסגל במשחקים, כך שהוא צריך להראות לבאסקי שמגיע לו הרבה יותר קרדיט. גם מתן חוזז אמור לשחק בגביע ולשנות את פני התמונה מבחינתו.
לכולם במכבי תל אביב ברור שהעזיבה של אוסקר גלוך היא מכה מקצועית לא קטנה. יחד עם זה, ברור גם שזה בלתי אפשרי למצוא שחקן ברמתו ולכן הנטייה היא לא לצרף מישהו, אלא אם תיפול על הקבוצה איזו מציאה, בדומה לג'ורג'ה יובאנוביץ' שנרכש בחלון ההעברות בדיוק לפני שנה. "אין שום בעיה לרכוש שחקן טוב, אבל אין כרגע את המישהו הזה שבשבילו שווה לשלם שני מיליון יורו", אומרים במכבי תל אביב.
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(1.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
יתרון (4) 205
21:00

ליון-וילרבאן
(6.5+)

מונאקו
וילרבאן אחרי ניצחון די נדיר על פרטיזן, אך היא הקבוצה החלשה במפעל. מונאקו הפסידה 2 ברציפות ביורוליג וכעת מקבלת סוג של "מתנה", כשהיא גם ניצחה ב-4 המפגשים האחרונים בין הקבוצות. מונאקו עדיפה בהרבה, היא חייבת ניצחון והיא תשיג אותו כי המארחת לא מסוגלת לנצח 2 ברצף
יתרון (4) 223
21:00

ונציה

מנרסה
(7.5+)
ונציה קבוצה ביתית מצוינת העונה בעוד הספרדים בדיוק להפך, כשהאיטלקים הפסידו רק פעם אחת בבית העונה - הספרדים ניצחו רק פעם אחת בחוץ. ונציה תמשיך ביכולת הטובה בביתה ותעמוד בליין
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(2.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
באשר למשחק אמש, במכבי תל אביב מבכים הבוקר את אובדן שתי הנקודות. "היינו חייבים לנצל את המעידה של מכבי חיפה", אומרים במועדון. "ברגע שמכבי חיפה לא ניצחה את בני ריינה בבית, היינו חייבים להתנפל על ההזדמנות שנקרתה בדרכנו ולא לתת למצב בטבלה להישאר כפי שהוא. פיספסנו בענק הזדמנות להוריד את הפער לשלוש נקודות". יחד עם זה ראו במכבי תל אביב גם את חצי הכוס המלאה. "לפחות ידענו לא להפסיד. בעשרה שחקנים כשהפועל נכנסה לעניינים במחצית השנייה, ידענו לפחות לא לספוג ולשמור על נקודה שמייצרת סטטוס קוו בצמרת. לסיים בתיקו בדרבי זה לא רע כשאתה משחק כמעט חצי שעה בחיסרון מספרי".


