משטרת ישראל התכוננה בהיערכות מיוחדת לדרבי התל אביבי שנערך היום (שבת) באצטדיון בלומפילד, אבל גם זה לא מנע תמונות מפחידות לפני המשחק - כאשר עשרות אוהדים של מכבי תל אביב עברו משער 8 לשער 11 בצורה מסוכנת. כזכור, לאוהדי מכבי תל אביב הוקצו רק השערים 11-10, ורבים קנו כרטיס לשער 8 - ורצו לשבת עם חבריהם הצהובים.
צפו במהומה בתוך האצטדיון
צפו באבוקות מחוררות את הרשתות החדשות בבלומפילד כבר במשחק הראשון שלהן
כבר לפני המשחק בין מכבי להפועל תל אביב נרשמו תורים ארוכים שנמתחו על פני עשרות מטרים, בעקבות בדיקות מקפידות מאוד של המאבטחים בכניסה לשערים. כמו כן, המשטרה הודיעה שעצרה חשוד שברכבו נתפסו כמויות גדולות של אבוקות, חזיזים ורימוני עשן שיועדו לשימוש בדרבי, כשבמסגרת ההיערכות בוצעה פעילות יזומה כנגד אלימות ושימוש באמצעי פירוטכניקה.
בנוסף, למרות הרשתות המיוחדות שהותקנו לראשונה מאחורי שערים 5-4 ו-11-10, אוהדי שתי הקבוצות השליכו עשרות אבוקות שהצליחו לחורר את הרשתות בקלות, לעבור אותן ולחדור למשטח, והמשחק הופסק ל-12 דקות בטרם חודש עקב העשן הכבד.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
במהלך הפעילות נצפה על ידי כוחות המשטרה חשוד כשברשותו אמצעי פירוטכניקה שונים. החשוד נעצר לחקירה ובחיפוש ברכבו נתפסו כ-90 אבוקות ו-24 רימוני עשן, ביניהם רימון עשן צה"לי שיועדו לשימוש במהלך המשחק. מחר יובא החשוד, תושב חריש בן 24, בפני שופט לבקשת המשטרה להאריך את מעצרו.
אוהדי מכבי תל אביב התלוננו לפני המשחק על היחס בכניסות, ואחד מארגוני האוהדים כתב: "כשמבקשים מהאוהדים באיגרת מיוחדת לא להתנהג באלימות, ראוי שלא תכניסו אותנו למכלאות כמו עדר פרות ותתייחסו אלינו כמו לכלבים".
