אחרי יום של מנוחה, ישובו היום (חמישי) שחקני מכבי תל אביב להתאמן ויחלו בהכנות לקראת הדרבי מול הפועל תל אביב במוצאי שבת. מצב הרוח בקבוצה מצוין אחרי הניצחון על מכבי חיפה, אבל הפנים כבר למפגש מול היריבה מעבר לכביש ועל אף פערי הרמות, ברור לכולם בקרית שלום שדרבי הוא תמיד משחק מסוכן אליו חייבים להגיע בשיא הרצינות.
לאייטור קראנקה יש כמה דילמות לקראת המשחק מחרתיים. הראשונה היא את מי להציב במקום אוסקר גלוך. בהנחה שהמאמן יעלה עם מערך זהה לזה איתו פתח מול מכבי חיפה, הכי טבעי שהבאסקי ישלח את גבי קניקובסקי להרכב במקום הטאלנט שהמריא לאוסטריה. קניקובסקי פחות יצירתי מגלוך, אבל מביא לא מעט איכויות שיכולות לחפות באופן חלקי על עזיבתו של הקשר הצעיר והוא יכול להתברג בקישור הקדמי לצד פארפה גיאגון.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הדילמה השנייה היא באשר לדריק לוקאסן. הבלם ריצה עונש הרחקה מול מכבי חיפה ויעמוד לרשותו של קראנקה. אם מאמן מכבי תל אביב ירצה להחזיר אותו, הוא יכול להציב אותו במקום אחד הבלמים או לשלוח את אנריק סבוריט לשחקן כמגן שמאלי במקום אופיר דוידזאדה. לקראנקה אין סיבות לעשות שינויים בקו האחורי שלו אחרי היכולת של כל הרביעייה מול מכבי חיפה ולכן יהיה מעט תמוה, אם הוא יבצע שינוי ובכל זאת יש מאמנים שאוהבים לחזור לשחקנים המובילים שלהם ומכאן שלא מדובר עדיין בסוגייה סגורה וקרוב לוודאי שהמאמן יחליט עליה רק לאחר האימונים של היום ומחר.
כך או אחרת, קראנקה מתכוון לדבר עם השחקנים על עניין האמביציה, מונח עליו חזר יותר מפעם אחת במסיבת העיתונאים שאחרי המשחק מול מכבי חיפה. קראנקה זיהה בקלות כי עם כל הכבוד לכישרון שיש במכבי תל אביב, ללא תשוקה והשקעה, אין לו סיכוי במאבק האליפות. "ברור שהמפתח עכשיו הוא לרדת לקרקע אחרי הניצחון על מכבי חיפה", אמרו אמש במכבי תל אביב. "אם מול מכבי חיפה זה היה משחק של להיות או לחדול, הדרבי בשבת הוא משחק של לא לצאת פראיירים. לא יכול להיות שאחרי המאמץ שנתנו מול מכבי חיפה, נבעט בדלי ולא ניקח שלוש נקודות, מה שיחזיר אותנו שוב אחורה".